مسئول سابق شاباک: البرغوثی، "السنوار دوم" است

چهارشنبه 20 تير 1403
15:59
مسئول سابق شاباک: البرغوثی، یک مقام اسبق امنیتی رژیم صهیونیستی اظهار داشت که موافقت احتمالی تل‌آویو با آزادی "عبدالله البرغوثی" اسیر فلسطینی در هرگونه توافق آتی تبادل اسرا، به معنای تقدیم "السنوار دوم" به آغوش مقاومت فلسطین است.

العالم- فلسطین اشغالی

"یوسی عمروسی" مسئول سابق در سازمان امنیت و اطلاعات رژیم صهیونیستی (شاباک) با اشاره به روند مذاکرات تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی در دوحه و قاهره اعلام کرد آزادی احتمالی عبدالله البرغوثی، از فرماندهان آزاده گردان‌های القسام- شاخه نظامی حماس- در هرگونه عملیات آتی تبادل اسرا به معنای آزادی یک "یحیی السنوار" جدید و تقدیم آن به مقاومت فلسطین است.

البرغوثی که هم اکنون به دلیل محکومیت به تحمل 67 بار حبس به علاوه 5200 سال در زندان رژیم صهیونیستی به سر می‌برد، از زمان آغاز عملیات "طوفان الاقصی" و مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا در فهرست مدنظر حماس برای آزادی از زندان‌های رژیم صهیونیستی قرار داشته است.

عمروسی در گفت‌وگویی رادیویی ابراز داشت: البرغوثی خطرناک‌ترین اسیر است که اسرائیل نباید هرگز با آزادی او موافقت کند؛ چرا که این امر به مثابه یک خط قرمز برای امنیت اسرائیل است.

عبدالله البرغوثی در میان اسرای فلسطینی دربند زندان‌های رژیم صهیونیستی صاحب سنگین‌ترین حکم حبس و بازداشت است.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند


۶۱ درصد آمریکایی‌ها حمله به ایران را اشتباه می‌دانند


چگونه جنگ ایران، معادلات استراتژیک عربستان را تغییر داده است


تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند


نماینده کنگره آمریکا: ترامپ جنایتکار است