جنگنده‌های انگلیسی-آمریکایی در ۳ نوبت فرودگاه الحدیده را بمباران کردند

جمعه 22 تير 1403
14:11
جنگنده‌های انگلیسی-آمریکایی در ۳ نوبت فرودگاه الحدیده را بمباران کردند ائتلاف متجاوز آمریکایی-انگلیسی در جدیدترین تجاوزات خود علیه یمن که در راستای حمایت از جنایات صهیونیست‌ها در فلسطین صورت می‌گیرد، در سه نوبت فرودگاه الحدیده را بمباران کردند.

العالم - یمن

به نقل از المیادین، منابع خبری از حملات جدید متجاوزان آمریکایی و انگلیسی به غرب یمن خبر دادند.

خبرنگار شبکه المسیره در الحدیده در غرب یمن گزارش داد: جنگنده های آمریکایی و انگلیسی سه حمله به فرودگاه بین المللی الحدیده انجام دادند.

عصر روز گذشته نیز شبکه خبری المیادین گزارش داده بود که جنگنده های ائتلاف آمریکایی و انگلیسی طی پنج نوبت حملاتی را در منطقه «رأس عیسی» استان الحدیده واقع در غرب یمن انجام داده است.

حملات آمریکا و انگلیس به یمن در واکنش به عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، عرب و مدیترانه انجام می‌شود.

ارتش یمن از نوامبر (مهر و آبان) گذشته تاکنون، در حمایت از فلسطینی‌ها در نوار غزه ده‌ها حمله موشکی و پهپادی به کشتی‌های تجاری مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و دریای عرب انجام داده است.

در مقابل واشنگتن ائتلاف دریایی بین‌المللی را با ادعای حمایت از کشتیرانی در دریای سرخ و دریای عرب ایجاد کرد اما طبق گزارش رسانه‌ها، این ائتلاف در عمل در مقابل حملات موشکی انصارالله یمن شکست خورده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پربیننده ترین خبرها