عضو حماس از تصمیم این جنبش برای توقف مذاکرات آتش‌بس خبر داد

يکشنبه 24 تير 1403
12:32
عضو حماس از تصمیم این جنبش برای توقف مذاکرات آتش‌بس خبر داد یک عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) خبر داد این جنبش بعد از حمله روز گذشته رژیم اسرائیل به جنوب غزه تصمیم به توقف مذاکرات آتش‌بس گرفته است.

العالم - فلسطین اشغالی

این عضو حماس که اشاره‌ای نیز به نام او نشده، امروز (یکشنبه)، به خبرگزاری فرانسه گفت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس به میانجیگران مذاکرات آتش‌بس غزه و برخی کشورهای منطقه‌ در گفت‌وگویی تلفنی اطلاع داده که این جنبش به علت عدم جدیت تل‌آویو برای مذاکره، تعلل و ایجاد وقفه‌های مکرر و کشتار غیرنظامیان فلسطینی تصمیم به توقف مذاکرات گرفته است.

ارتش رژیم صهیونیستی، ظهر روز گذشته، همزمان با جریان داشتن مذاکرات آتش‌بس با بمب‌های سنگین منطقه «المواصی» در جنوب غزه را مورد حمله قرار داد.در این حمله که به ادعای تلاش برای ترور «محمد ضیف» فرمانده کل کتائب القسام انجام شد، بیش از 70 غیرنظامی فلسطینی به شهادت رسیدند و نزدیک به 300 فلسطینی نیز مجروح شدند.

منبع یادشده همچنین به خبرگزاری فرانسه گفت محمد ضیف فرمانده کل کتائب القسام در سلامت به سر می‌برد و مستقیما بر عملیات‌ها در باریکه غزه نظارت دارد.جنبش مقاومت اسلامی فلسطین روز گذشته با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که هدف اسرائیل از حمله به منطقه مواصی کشتار غیرنظامیان فلسطینی بوده و این رژیم از نام محمد ضیف به عنوان بهانه‌ای برای انجام این حمله استفاده کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"