خبرنگار العالم گزارش داد؛

آرامش نسبی در مرزهای جنوب لبنان

چهارشنبه 27 تير 1403
22:41
آرامش نسبی در مرزهای لبنان با فلسطین اشغالی برقرار شده است و جز موارد معدودی از شلیک راکت و موشک های حرارتی از سوی رژیم صهیونیستی به برخی مناطق لبنان، درگیری مشاهده نمی شود.

العالم - لبنان

خبرنگار العالم در جنوب لبنان گزارش داد تنها حادثه در مرزهای جنوبی لبنان شلیک چند فروند موشک شب گذشته بود که در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در حق سه کودک در شهرک ام التوت در مرزهای لبنان نزدیک به شهر صور و حمله پهپادهای "اسرائیلی" به یک کارگر سوری در جاده الخردلی شلیک شدند.

به گزارش خبرنگار العالم مقاومت با شلیک موشک و راکت به چند شهرک صهیونیست‌نشین جدید مخصوصا شهرک های کفرحوشن و باریو حای و شهرک میرون، کریات شمونه و یساع و ساعر، بانک اهداف خود را گسترش داده است. این حملات نوعی آشفتگی و هراس در میان شهرک‌نشینان صهیونیست ایجاد کرده است. آنها تصور می کردند که این مناطق امن هستند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است