"هدهد" نماد اولین نفوذ به حریم هوایی رژیم صهیونیستی

چهارشنبه 3 مرداد 1403
22:23
حزب‌الله لبنان از نفوذ پهپاد هدهد 3 به حریم هوایی شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

العالم – فلسطین اشغالی

این گزارش حاکیست که این پهپاد اقدام به تصویربرداری از پایگاه "رامات دیوید" در 50 کیلومتری مرز لبنان شامل انواع جنگنده، بالگرد و سامانه‌های جنگ الکترونیک هجومی در آن نمود.

نیروی هوایی رژیم صهیونیستی پس از این شکست ادعا کرد که تصاویر تهیه‌شده توسط این پهپاد هیچ تاثیری بر فعالیت پایگاه نداشته است.

اما به گفته کارشناسان، این ادعا نشانه ترس شدید دشمن صهیونیستی است که توسط پهپاد مقاومت به چالش کشیده شده و برنده اصلی این جنگ روانی، فقط حزب‌الله لبنان است.

به گفته کارشناسان، مهمترین مساله زمان انتشار خبر تصویربرداری این پهپاد از پایگاه‌های صهیونیستی همزمان با سفر "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا برای سخنرانی درباره پیروزی‌های خیالی ارتش صهیونیستی در جنگ غزه است اما این خبر و پخش تصاویر آن دروغ گویی دشمن صهیونیستی را افشا کرد چرا که این اولین نفوذ به حریم هوایی یک پایگاه هوایی دشمن صهیونیستی در تاریخ این رژیم است.

0% ...

آخرین اخبار

باران و برف در ۱۸ است


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد


بقائی: عبور بی‌قید و شرط از تنگه هرمز دیگر موضوعیت ندارد


هزاران اسرائیلی در تل‌آویو علیه نتانیاهو تظاهرات کردند


قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن