افشاگری یک رسانه آمریکایی درباره ارسال هزاران بمب به تل‌آویو

پنج‌شنبه 4 مرداد 1403
22:28
افشاگری یک رسانه آمریکایی درباره ارسال هزاران بمب به تل‌آویو یک روزنامه آمریکایی گزارش داد: بیش از 20 هزار بمب غیرهدایت‌شونده و حدود 2600 بمب هدایت‌شونده و 3000 موشک نقطه‌زن از جمله سلاح‌هایی است که امریکا از 7 اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) تاکنون به رژیم اسرائیل ارسال کرده است.

العالم ـ آمریکا

روزنامه «نیویورک‌تایمز» آمریکا در گزارشی اعلام کرد که بسیاری از محموله‌های سلاح که آمریکا از آغاز جنگ علیه غزه تاکنون برای «اسرائیل» فرستاده است، محرمانه بوده و یا آنکه تاحدودی محرمانه باقی مانده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها تاکید کرد: بعید به نظر می رسد که «اسرائیل» بتواند به این زودی در زمینه سلاح و مهمات به خودکفایی دست یابد.

نیویورک تایمز خاطرنشان کرد: این احتمال وجود دارد که «اسرائیل» هرگز نتواند در زمینه سلاح و مهمات به خودکفایی دست یابد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا