دیدار خانواده امام موسی صدر با نماینده پوتین در امور خاورمیانه و شمال آفریقا

جمعه 5 مرداد 1403
11:08
دیدار خانواده امام موسی صدر با نماینده پوتین در امور خاورمیانه و شمال آفریقا
خانواده امام موسی صدر در ادامه سفر به روسیه با نماینده رئیس‌جمهور این کشور در امور خاورمیانه و شمال آفریقا دیدار و رایزنی کردند.

العالم - اروپا

خانواده امام موسی صدر پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳، در آخرین روز سفر به روسیه که به دعوت وزارت خارجه این کشور انجام شده است، با "میخائیل بوگدانف" نماینده ویژه "ولادیمیر پوتین" رئيس‌جمهور در امور خاورمیانه و شمال آفریقا دیدار کردند.

در این دیدار، خانواده امام موسی صدر از بوگدانف خواستند روسیه از نفوذ خود برای فشار بر دولت لیبی در جهت همکاری در پروندهٔ ربودن امام موسی صدر استفاده کند.

بر اساس اعلام وزارت مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، "قاضی حسن شامی" دبیر کمیته پیگیری پرونده ربایش امام موسی صدر در خصوص این دیدار گفت: در دیدار امروز مشخص شد آقای بوگدانف، از وضعیت خاورمیانه و لبنان و قضیهٔ ربایش امام صدر آگاه است. ما نیز بر خواستهٔ خود تأکید کردیم که روسیه به عنوان کشوری قدرتمند و صاحب نفوذ در لیبی، طرف لیبیایی را تحت فشار قرار دهد تا تفاهمنامهٔ قضایی را که از سال ۲۰۱۴ امضا شده است، اجرا کند. تاکنون، با وجود همه وعده‌ها، لیبی هیچ‌ موردی از این تفاهمنامه را اجرا نکرده است.

شامی افزود: ما به طرف روسی تأکید کردیم که می‌خواهیم پرونده تحقیقات لیبی را دریافت کنیم و این حق ماست. می‌خواهیم اطلاعاتی را که طرف لیبیایی دارد، در اختیار ما قرار دهد. همچنین این حق ماست که لیبی هر آن‌چه ما را به محل نگهداری امام و دو همراهش می‌رساند، به ما بدهد.

سفر خانواده امام موسی صدر و هیئت همراه که از روز اول مرداد آغاز شده بود ، با مصاحبه‌ای با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به پایان رسید.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید


افشای تجهیز امارات به «گنبد آهنین»


پاکستان: ادعای رسانه آمریکایی گمراه‌کننده و تلاشی برای تضعیف تلاش‌های صلح است


تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به بقاع


نامه یمن به شورای امنیت: به محاصره ملت یمن پایان دهید


هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 10 استان


معاون نیروی دریایی سپاه: تحرکات را با دقت زیرنظر داریم


"زاخارووا" تلاش "کالاس" برای میانجیگری میان روسیه و اروپا را بی‌ثمر خواند


مدیرعامل آرامکو: جهان با بزرگترین شوک انرژی تاریخ خود روبروست


ژاپن حدود ۱۲ میلیون دلار به فلسطین کمک کرد/ تاکید توکیو بر ادامه حمایت از فلسطینیان