برغوثی: هجوم به زندان "سدی تیمان"نشان ظهور فاشیسم اسرائیلی است

سه شنبه 9 مرداد 1403
13:32
 برغوثی: هجوم به زندان مصطفی برغوتی، دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین گفت: هجوم فاشیست‌های بنیادگرای صهیونیست به اردوگاه کار اجباری بدنام "سدی تیمان" و دادگاه‌های نظامی "بیت‌لید" برای جلوگیری از تحقیقات درباره زندان‌بانان و مجرمان جنسی اسرائیلی است.

العالم - فلسطین اشغالی

این مقام فلسطینی این اعمال ددمنشانه اسرائیلی ها را دلیلی خطرناک و قاطع از ظهور فاشیسم بنیادگرای صهیونیستی دانست که شهرک ها و شهرک نشین ها در کرانه باختری را تشکیل می دهند، و پایگاه اصلی آنانند.

برغوثی افزود: ارتش اشغالگر تاکنون صدها نفر از فلسطینیان را با اعدام های میدانی به شهادت رسانده و بر اساس گزارش ها، اجساد 1500 شهید فلسطینی دیگر هنوز در مجاورت شکنجه گاه "سدی تیمان" وجود دارد.

وی همچنین شهادت دست کم 57 فلسطینی را در اثر شکنجه در زندان های اشغالی از 7 اکتبر تا کنون و از جمله آنان شهادت 36 اسیر در اردوگاه "سدی تیمان" را تایید کرد.

علاوه بر این اظهارات تلخ، گزارش روزنامه های بین المللی همچون "واشنگتن پست" نیز از عملیات وحشیانه اسرائیلی‌ها در اعمال شکنجه و ارتکاب جنایات و تجاوز وحشیانه جنسی علیه زندانیان فلسطینی خبر داده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد


پزشکیان : روایت سازی در حوزه فرهنگ ضروری است


بقائی: دشمنان را به خاطر ترور مقامات کشورمان پاسخگو می‌کنیم


فرمانده ارتش پاکستان با رئیس مجلس دیدار کرد


پزشکان بدون مرز: در غزه آتش‌بس واقعی وجود ندارد


هیچ تاریخی برای دور جدید مذاکرات تهران - واشنگتن تعیین نشده است


هشدار سندرز به خوی جنگ طلبی نتانیاهو در غزه، ایران و لبنان