حضور هزاران نفر در مراسم تشییع پیکر اسماعیل هنیه در دوحه + فیلم

جمعه 12 مرداد 1403
12:19
حضور هزاران نفر در مراسم تشییع پیکر اسماعیل هنیه در دوحه + فیلم مراسم تشییع پیکر اسماعیل هنیه با حضور هزاران نفر در دوحه پایتخت قطر برگزار شد.

العالم - فلسطین اشغالی

ده ها هزار نفر از نمازگزاران پس از اقامه نماز جمعه در مسجد محمد بن عبدالوهاب در دوحه پایتخت قطر بر پیکر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) نماز اقامه کردند.

1

تصویر دیگری از مراسم تشییع شهید اسماعیل هنیه با شعار " "بالروح بالدم .. نفديك يا أقصى" "روح و جانمان فدای فلسطین"

2

ویدیوی دیگری از مراسم اقامه نماز بر پیکر شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر جنبش سیاسی حماس و حضور امیر قطر در این مراسم

3

حضور خلیل الحیه از رهبران حماس، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی و فرزندان شهید هنیه در مراسم نماز بر پیکر وی در دوحه

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد روز چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران صبح چهارشنبه (۳۱ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز (چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.»

تهران روز گذشته شاهد برگزاری مراسم باشکوه وداع با پیکر رئیس دفتر سیاسی حماس ​​بود.

هنیه درحالی ترور شد که اسرائیل با حمایت آمریکا از 7 اکتبر جنگ غزه را آغاز کرده و بیش از ده‌ها هزار فلسطینی - که بیشتر آنها کودک و زن بودند – در آن شهید و زخمی و بیش از 10 هزارنفر مفقود شدند.

تل آویوهمچنان و با نادیده انگاشتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای برای جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت انسانی در باریکه غزه به حملات خود ادامه می دهد.

۱

0% ...

آخرین اخبار

تجاوز زمینی جدید رژیم اسرائیل به حومه قنیطره و درعا در جنوب سوریه


سیاستمدار عراقی: عملکرد موفق ایران سبب عقب نشینی واشنگتن شد


اسرائیل از ترس پهپادهای حزب الله، نیروهایش در جنوب لبنان را کاهش داد


«نه» قاطع وزیر دفاع پاکستان به درخواست ترامپ درباره سازش با رژیم صهیونیستی


عاصم منیر با وزیر خارجه چین دیدار کرد


تأکید رئیس مجلس پاکستان بر تقویت دیپلماسی پارلمانی بین تهران و اسلام آباد  


جنگ با ایران شکستی فاجعه‌بار برای امریکا و "اسرائیل"


همکاری آمریکا و عربستان برای ساخت کارخانه تولید پهپاد در نزدیکی ریاض


۲۸ عملیات کوبنده حزب‌الله علیه مواضع و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان


نبیه بری: تنها با وحدت ملی می‌توان لبنان را آزاد و بازسازی کرد