حزب الله انتخاب سنوار به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس را تبریک گفت

چهارشنبه 17 مرداد 1403
00:32
حزب الله انتخاب سنوار به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس را تبریک گفت حزب الله لبنان در بیانیه‌ای انتخاب یحیی سنوار به عنوان رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس به عنوان جانشین شهید اسماعیل هنیه را تبریک گفت.

العالم-لبنان

حزب الله لبنان اعلام کرد انتخاب سنوار از نوار غزه تحت محاصره تاکیدی است بر اینکه اهداف دشمن صهیونیستی از ترور و شهادت رهبران مقاومت شکست خورده و راه به جایی نبرده است.

در این بیانیه آمده است که این انتخاب پیامی قوی و قاطع به دشمن صهیونیستی و آمریکا و دیگر همپیمانان آن است مبنی بر اینکه حماس در تصمیم‌گیری‌هایش کاملا یکپارچه و متحد، در اصول خود قاطع و در پایبندی به گزینه‌های اصلی خویش ثابت است.

حزب الله بیان کرد که انتخاب رئیس جدید دفتر سیاسی حماس در این بازه زمانی مهم و در بحبوحه جنگ، ایمان و اراده امت و ملت‌های منطقه به یکچارچه‌سازی تلاش‌ها و اصرار بر ادامه راه مقاومت تا آزادسازی کامل این سرزمین را افزایش خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران


هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه