هشت عملیات حزب الله لبنان علیه مواضع دشمن صهونیستی

پنج‌شنبه 25 مرداد 1403
04:13
هشت عملیات حزب الله لبنان علیه مواضع دشمن صهونیستی
حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی این کشور در روز گذشته (چهارشنبه) ۸ عملیات علیه مواضع و استقرار دشمن صهیونیستی انجام دادند.

العالم - لبنان

در این بیانیه آمده است که در حمایت از مردم مقاوم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنان مقاومت اسلامی لبنان روز چهارشنبه ۸ عملیات متعدد را علیه مواضع و استقرار ارتش رژیم اسرائیل در مرز لبنان و فلسطین اشغالی انجام داد.

حزب الله لبنان این عملیات ها را به شرح زیر اعلام کرد:

۱- در ساعت ۰۸:۳۵ تجهیزات جاسوسی سایت متولا با سلاح های مناسب مورد هدف و به طور مستقیم مورد اصابت قرار گرفت و منجر به انهدام آن شد.

۲- در ساعت ۱۰:۱۰ محل تجمع نظامیان ارتش رژیم اسرائیل در جنگل شتولا هدف حملات موشکی و بصورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفت.

۳- در ساعت ۱۰:۵۰ پایگاه البغدادی در شمال فلسطین اشغالی هدف تسلیحات موشکی و بطور مستقیم مورد اصابت قرار گرفت.

۴- در ساعت ۱۱:۴۰ پادگان زیبدین در مزارع اشغالی شوبا در جنوب لبنان هدف حملات موشکی و بصورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفت.

۵- در ساعت ۱۱:۵۰ پایگاه نظامی «الرمثا» یکی از مقرهای ارتش رژیم صهیونیستی در تپه های اشغالی کفر شوبا هدف حملات موشکی و بصورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفت.

۶- در پاسخ به حمله تروریستی رژیم اسرائیل در شهر براشیت، حمله پهپادی به محل جدید استقرار و تجمع نظامیان دشمن صهیونیستی در شمال ابیریم انجام شد و پهپادها با دقت به اهداف خود اصابت کردند.

۷- در پاسخ به حملات دشمن صهیونیستی به روستاها و خانه های مناطق جنوبی لبنان به ویژه شهرک عباسیه و مجروح شدن غیرنظامیان این مناطق شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه با راکت کاتیوشا هدف قرار گرفت.

۸- در پاسخ به حمله تروریستی ارتش رژیم اسرائیل در شهرک بلیدا در جنوب لبنان مقر گردان ساحل ارتش این رژیم در پادگان بیت هلال با چندین فروند راکت کاتیوشا هدف قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع به زودی تاسیس می‌شود


چالش‌های نیروی هوایی رژیم اسرائیل؛ از وابستگی به آمریکا تا کمبود خلبان و سوخت‌رسان


چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟


استراتژی ایران برای تحمیل هزینه عدم پایبندی آمریکا به اجرای توافق احتمالی


چین برای جنگ اتمی سنگر می‌سازد/ سکوهای شلیک در دل صحرا


قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند