بلینکن مدعی شد: تل‌آویو توافق پیشنهادی آتش‌بس را پذیرفته است

دوشنبه 29 مرداد 1403
22:00
بلینکن مدعی شد: تل‌آویو توافق پیشنهادی آتش‌بس را پذیرفته است
وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پذیرش توافق آتش‌بس و مبادله اسرا از سوی تل‌آویو را به وی اعلام کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

"آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا در سخنانی بدون اشاره به هم‌دستی این کشور در جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، مدعی شد که آمریکا در کنار همه کشورهای جهان در تلاش است که پیام عدم تنش‌زایی در منطقه را ارسال کند.

وزیر امور خارجه آمریکا بیان کرد: همگان باید از اقداماتی که تنش‌ها را تشدید می‌کند و گستره خشونت را افزایش می‌دهد جلوگیری کنند. دستیابی به آتش‌بس دائم بهترین راه برای آزادی اسراست.

بلینکن همچنین مدعی شد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پذیرش توافق آتش‌بس و مبادله اسرا از سوی تل‌آویو را به وی اعلام کرده است.

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: در روزهای آینده کارشناسان روی ارائه درکی روشن برای اجرای توافق کار خواهند کرد.

بلینکن بدون اشاره به شراکت آمریکا در جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه مدعی شد: ما احساس می‌کنیم که باید در روند دستیابی به توافق آتش‌بس تسریع شود.

وزیر امور خارجه آمریکا با اذعان به نگرانی خود برای اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در غزه و نیتی که واشنگتن در پس توافق دارد گفت: هرچه درگیری بیش‌تر به طول بیانجامد اسرا (صهیونیست) بیشتر رنج می‌کشند و کشته می‌شوند.

وی افزود: به مصر و قطر برای دیدار با السیسی و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی جهت به پیش‌راندن دستیابی به توافق سفر خواهم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه‌ دشمن در کویت به آتش کشیده شد


حمله غافلگیرانه به مرکز فرماندهی عملیات ویژه دشمن آمریکایی در سوریه


مرحله دوازدهم عملیات صاعقه ارتش انجام شد


۶ پل در شهرستان خمیر هرمزگان مورد حمله دشمن قرار گرفت


«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران