ایران: احتمالا پاسخ به اسرائیل در زمان و شرایطی خواهد بود که کمترین احتمال را می‌دهد

چهارشنبه 31 مرداد 1403
07:19
ایران: احتمالا پاسخ به اسرائیل در زمان و شرایطی خواهد بود که کمترین احتمال را می‌دهد نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در باره زمان پاسخ تهران به رژیم اسرائیل  در پی ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد: «احتمالا پاسخ ایران در زمان، شرایط و به‌گونه‌ای خواهد بود که این رژیم کمترین احتمال را می‌دهد؛ شاید هنگامی که چشمانشان به آسمان و صفحه رادار است، از زمین متحیّر شوند و شاید هم ترکیبی از این دو.»

العالم ـ ایران ـ سیاسی

بنابر این گزارش،‌ نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل سه شنبه شب به وقت محلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ایران تعمداً تا مشخص شدن نتیجه گفتگوهای آتش‌بس در غزه، پاسخ به رژیم اسرائیل را به تعویق انداخته است؟، گفت: «پاسخ ایران باید دو نتیجه مشخص داشته باشد. نخست، باید متجاوز را به دلیل ترور و نقض حاکمیت ملی ایران مجازات کند. دوم، باید قدرت بازدارندگی ایران را تقویت کند و پشیمانی شدید رژیم را به همراه داشته باشد تا از تکرار هرگونه تجاوز در آینده جلوگیری شود. »

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در ادامه تصریح کرد: «همچنین، پاسخ ایران باید از یک اثر سلبی احتمالی تاثیرگذار بر آتش‌بس (غزه) احتمالی اجتناب کند. احتمالا پاسخ ایران در زمان، شرایط و به‌گونه‌ای خواهد بود که این رژیم کمترین احتمال را می‌دهد؛ شاید هنگامی که چشمانشان به آسمان و صفحه رادار است، از زمین متحیّر شوند و شاید هم ترکیبی از این دو.»

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و مذاکره کننده این جنبش برای توافق آتش بس، بامداد چهارشنبه ( ۱۰ مرداد ماه) که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، از سوی رژیم صهیونیستی ترور شد و به شهادت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است