عملیات دریایی یمن چگونه بنادر رژیم صهیونیستی را ورشکست کرد؟

پنج‌شنبه 1 شهريور 1403
12:03
عملیات دریایی یمن چگونه بنادر رژیم صهیونیستی را ورشکست کرد؟ پیامدهای محاصره‌ یمن بر دریانوردی رژیم صهیونیستی از بندر ام الرشراش "ایلات" در ساحل دریای سرخ فراتر رفته و به بندر اسدود در دریای مدیترانه رسیده است و باعث شده است این بندر بیش از 63 درصد از درآمد خود را از دست بدهد.

العالم - یمن

در دهمین ماه پی درپی از آغاز عملیات طوفان الاقصی، محاصره بنادر رژیم صهیونیستی توسط نیروهای مسلح یمن، تبدیل به ضربه ای مرگبار برای اقتصاد این رژیم شده است.

پس از اختلال کامل در فعالیت بندر ام الرشراش ایلات – که چند ماه پیش اعلام ورشکستگی کرد – اکنون دامنه تأثیرات محاصره یمن به بنادر رژیم اشغالگر در دریای مدیترانه رسیده است.

روزنامه اقتصادی "کالکالیست" چاپ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که بندر اشدود، یکی از بزرگترین بنادر رژیم در دریای مدیترانه در سه ماه دوم از سال جاری، تحت تأثیر پیامدهای جنگ، از جمله محاصره دریایی از سوی یمن، و تغییر مسیر کشتی‌های باری، بیش از 63 درصد از درآمد خود را از دست داده است.

در این گزارش آمده است بخش خودروسازی در این رژیم به شدت تأثیر توقف عبور کشتی‌های از دریای سرخ قرار گرفته است.

این روزنامه فاش کرد مدیریت بندر ام الرشراش – که چند ماه قبل اعلام ورشکستگی کرد – اعلام کرده است که با ادامه تحریم کامل این بندر از سوی یمن، تا اواخر سال جاری کارکنان خود را اخراج خواهد کرد.

در این گزارش تصریح شده است که مدیریت این بندر خواستار بسته کمکی دولتی بالغ بر دو میلیون دلار در ماه برای پرداخت دستمزد کارکنان شده است.

پایگاه اطلاع‌رسانی کالکالیست آورده است عملیات‌های یمن فقط در یک ماه خسارت‌های جبران‌ناپذیری به این بندر وارد کرده است.

"گدعون گولبر" مدیر عامل بندر ایلات پیش اعلام کرده بود که فعالیت این بندر به دلیل عملیات‌های نیروهای صنعا در دریای سرخ به طور کامل متوقف شده است و حجم خسارتی که به این بندر وارد شده است بیش از 50 میلیون شیکل معادل 14 میلیون دلار و در حال افزایش است.

0% ...

آخرین اخبار

تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است