دو حادثه دریایی جدید نزدیک بندر الحدیده

سه شنبه 23 مرداد 1403
09:57
دو حادثه دریایی جدید نزدیک بندر الحدیده آژانس امنیت دریای انگلیس از وقوع دو حادثه دریایی جدید نزدیک بندر الحدیده یمن خبر داد.

العالم - یمن

خبرگزاری رویترز به نقل از آژانس امنیت دریایی انگلیس اعلام کرد که حادثه دریایی جدیدی در فاصله ۹۷ مایل دریایی واقع در شمال غرب الحدیده به وقوع پیوسته است.

بر اساس این گزارش ، ناخدای این کشتی اعلام کرده که انفجاری نزدیک کشتی رخ داده است.

آژانس امنیت دریایی همچنین از یک حادثه دیگر در فاصله ۶۳ مایلی جنوب غرب الحدیده خبر داد.

از جزئیات این حوادث اطلاع دقیقی در دست نیست، اما به نظر می‌رسد این حوادث نیز در چارچوب محاصره دریایی رژیم صهیونیستی از سوی نیروهای مسلح یمن صورت گرفته است.

یمن اعلام کرده است که در راستای حمایت از مردم و مقاومت فلسطین اجازه نخواهد داد کشتی‌های صهیونیست یا کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها بندرهای اراضی اشغالی است ، از دریای عرب و دریای سرخ عبور کنند.

ارتش یمن چندین عملیات‌ موفقیت‌آمیز را در این چارچوب اجرا کرده و آسیب‌های اقتصادی زیادی به بندرهای جنوبی در اراضی اشغالی وارد کرده است. اما در مقابل، ائتلاف متجاوز آمریکایی- انگلیسی در حمایت آشکار از جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در غزه، به بهانه حمایت از دریانوردی چندین بار اراضی یمن را مورد هجوم قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

یورش گسترده نظامیان صهیونی به مناطق مختلف کرانه باختری


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان/ هشدار تخلیه برای ۱۱ شهرک


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند