یک شهید و سه زخمی در حمله شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری

سه شنبه 6 شهريور 1403
02:57
یک شهید و سه زخمی در حمله شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری شهرک‌نشینان صهیونیستی در بیت‌لحم در کرانه باختری به ضرب گلوله یک فلسطینی را به شهادت رساندند و سه تن دیگر را زخمی کردند.

به نقل از خبرگزاری فلسطینی «وفا»، این تیراندازی دوشنبه شب در روستای «وادی راحل» در جنوب بیت‌لحم رخ داد.

«حمدی زیاده» رئیس شورای روستای وادی راحل گفت که نیروهای اشغالگر برای حفاظت از شهرک‌نشینان صهیونیست وارد روستا شده و به سوی فلسطینی‌ها بمب‌های صوتی و گازهای سمی شلیک کردند که بر اثر آن ده‌ها نفر با مشکلات تنفسی مواجه شدند.

بر اساس این گزارش، شهرک‌نشینان صهیونیست از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون یک هزار و ۳۳۴ بار به فلسطینی‌های ساکن کرانه باختری حمله کردند که به شهادت هفت نفر منجر شده است.

رژیم صهیونیستی پس از عملیات هفتم اکتبر علاوه بر آغاز جنگ در نوار غزه حملات وسیعی را در کرانه باختری انجام داده است و تاکنون بیش از ۱۰ هزار نفر بازداشت شده‌اند.

وزارت بهداشت فلسطین پیش‌تر اعلام کرده بود که تعداد شهدای کرانه باختری از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی به ۶۵۱ نفر رسیده است.

همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی، شهرک‌نشینان مسلح صهیونیست نیز ضمن افزایش حملاتشان به فلسطینی‌ها، بر حجم تخریب و ایجاد محدودیت‌ها برای اهالی کرانه باختری افزوده‌اند.

از سوی دیگر، اشغالگران علاوه بر ایجاد محدودیت برای دسترسی فلسطینی‌های کرانه باختری به مسجد الاقصی و اقامه نماز در آن، به شهرک‌نشینان صهیونیست بیش از پیش اجازه هتک حرمت به ساحت این مکان مقدس مسلمانان را داده‌اند.

افزایش عملیات ضد صهیونیستی در کرانه باختری، باعث نگرانی شدید رژیم اشغالگر از تکرار هفتم اکتبری است که این بار در کرانه باختری رخ دهد.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد