پیام جدید حماس درباره تبادل اسرا: بها یکی است+‌ عکس

يکشنبه 11 شهريور 1403
06:11
پیام جدید حماس درباره تبادل اسرا: بها یکی است+‌ عکس جنبش مقاومت اسلامی (حماس) پیامی در تلگرام با عنوان "بها یکی است"، منتشر کرد.

العالم- فلسطین اشغالی

"ابوعبیده" سخنگوی گردان‌های القسام- شاخه نظامی حماس- در ادامه این پیام نوشته است: بهایی که مقاومت در ازای (آزادی)‌ ۵ اسیر خواهد گرفت همان بهایی است که در ازای آزادی تمام اسرا خواهد گرفت.

رسانه‌های عبری در روز جمعه گزارش دادند که هیئت تل‌آویو از دوحه بازگشته و هیچ پیشرفتی در مسائل مورد اختلاف درباره آتش‌بس در باریکه غزه و امضای توافق برای تبادل اسرا حاصل نشده است.

گفته شده برقراری کریدور "فیلادلفیا" بین مرز غزه و مصر با مخالفت جنبش مقاومت حماس مواجه شده است.

طبق این گزارش، کابینه سیاسی-امنیتی رژیم صهیونیستی، پنشجنبه گذشته با هشت رای موافق، در برابر یک مخالفت (یوآو گالانت، وزیر جنگ) و یک رای ممتنع (ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی) با نقشه‌هایی که ارتش این رژیم برای ماندن در محور فیلادلفیا، به عنوان بخشی از معامله احتمالی تبادل اسرا مشخص کرد، موافقت نمود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود


آمریکا با فروش بنزین زمستانی موافقت کرد


اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» را مسدود کرد


سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند


گزارش خبرنگار العالم درباره اهداف تحریم های جدید آمریکا علیه حزب الله


کرانه باختری در آتش...


تضعیف توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اشغالگران صهیونیست با افزایش حملات به جنوب لبنان


رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند


معادله سه گانه یمن در برخورد با عربستان


ابلاغ پیام رهبر انقلاب به مردم عراق در سفر هیئت پارلمانی ایران + فیلم