روسیه کنترل ۲ منطقه دیگر در شرق اوکراین را به دست گرفت

يکشنبه 11 شهريور 1403
22:30
روسیه کنترل ۲ منطقه دیگر در شرق اوکراین را به دست گرفت
وزارت دفاع روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد که نیروهای این کشور، کنترل ۲ منطقه دیگر در شرق اوکراین را به دست گرفته‌اند.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که یگان‌های این کشور، منطقه «پتیچه»، در حدود ۲۱ کیلومتری جنوب شرقی یک مرکز لجستیکی مهم در پوکروفسک، و منطقه «ویمکا» در دونتسک را تحت کنترل گرفته‌اند و به «پیشروی در عمق دفاع دشمن ادامه می‌دهند».

از سوی دیگر، الکساندر سیرسکی فرمانده ارشد اوکراین امروز (یکشنبه) اذعان کرد که ارتش این کشور تحت فشار شدیدی قرار دارد.

وی افزود که وضعیت در اطراف خط حمله اصلی روسیه در شرق اوکراین «دشوار» است، اما تمام تصمیم‌های لازم گرفته شده است.

روسیه حملات خود در منطقه دونتسک را شدت بخشیده و در عین حال تلاش می‌کند حمله غافلگیرانه فرامرزی اوکراین به منطقه کورسک روسیه که در ۶ اوت (۱۶ مرداد) آغاز شد را دفع کند.

در همین حال، اوکراین در حالی که حملات پهپادی گسترده‌ای علیه روسیه انجام می‌دهد، اراضی بیشتری را در شرق از دست می‌دهد.

وزارت دفاع روسیه امروز گزارش داد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور یک پهپاد اوکراینی را بر فراز منطقه کورسک در مرز با اوکراین سرنگون کردند.

این وزارتخانه همچنین خبر داد که خدمه بالگردهای «Ka-۵۲M» روسیه به مکان استقرار نیروها و تسلیحات اوکراینی از جمله خودروهای زرهی در منطقه مرزی کورسک روسیه حمله کردند.

وزارت دفاع روسیه به تازگی اعلام کرد که اوکراین تنها در دو ماه گذشته (در ژوئیه و اوت) حدود ۱۳۰ هزار نفر از نیروهای نظامی خود را در صحنه درگیری‌ها با روسیه از دست داده است.

به گزارش ایرنا، در حالی که نیروهای اوکراینی روز سه‌شنبه ۶ اوت (۱۶ مرداد) با عبور از مرز روسیه وارد خاک این کشور شدند و منطقه کورسک را هدف حمله گسترده قرار دادند، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه روز ۱۷ مرداد حمله اوکراین به زیرساخت‌های غیرنظامی در کورسک را محکوم کرد و آن را اقدام تحریک‌آمیز بزرگ خواند.

از سوی دیگر، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین پیشتر اعلام کرد که هدف از تهاجم نظامی ارتش این کشور به منطقه کورسک روسیه ایجاد یک منطقه حائل است.

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود