خانواده نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، فلسطین اشغالی را ترک کرد

شنبه 17 شهريور 1403
16:55
خانواده نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، فلسطین اشغالی را ترک کرد در سایه تشدید احساس ناامنی و نگرانی‌های امنیتی ناشی از حملات راکتی گروه‌های مقاومت فلسطینی‌ و شرایط نابسامان اقتصادی در فلسطین اشغالی، نوه نخست‌وزیر اسبق رژيم صهیونیستی تصمیم گرفته است به همراه همسر و سه فرزندش به نیویورک مهاجرت کنند.

العالم- فلسطین اشغالی

با توجه به افزایش تهدیدها، تداوم جنگ در غزه، کاهش سطح رفاه و تشدید شکاف داخلی، شمار زیادی از شهرک‌نشینان صهیونیست اراضی اشغالی را ترک کرده‌اند.

اخیرا وب‌سایت عبری‌زبان "واللا" نیز از مهاجرت نوه "اسحاق رابین" نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به نیویورک خبر داد.

طبق این گزارش، نوه اسحاق رابین که به همراه همسر و سه فرزندش، فلسطین اشغالی را به مقصد نیویورک ترک کرده، گفته است: از این بابت متاسف نیستم.

بر اساس اطلاعات تایید شده توسط مقامات تل‌آویو، از آغاز تجاوز صهیونیست‌ها به غزه در اکتبر ۲۰۲۳، تعداد افرادی که از اراضی اشغالی فرار کرده‌اند به یک میلیون نفر رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

علی باقری: تنگه هرمز نمی‌تواند منشاء ناامنی برای ایران باشد


سپاه: منطقه جز با محو رژیم صهیونی روی آرامش نمی‌بیند


رئیس جمهوری مستعفی یمن در ریاض درگذشت


بازتاب شهادت حسام زیدان خبرنگار سابق شبکه خبری العالم در حمله رژیم صهیونیستی در رسانه‌ها


بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان