سنتکام: نیروهای آمریکا به یمن حمله کردند

سه شنبه 20 شهريور 1403
08:19
سنتکام: نیروهای آمریکا به یمن حمله کردند فرماندهی مرکزی تروریستی ارتش آمریکا موسوم به «سنتکام» ادعا کرد که به تجهیزات نظامی ارتش یمن حمله کرده است.

العالم - یمن

به گزارش "الجزیره انگلیسی" سنتکام در بیانیه ای در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: نیروهای آمریکایی طی 24 ساعت گذشته «دو سامانه موشکی حوثی‌ها(انصارالله یمن) و یک خودروی پشتیبانی را در مناطق تحت کنترل آنها در یمن با موفقیت منهدم کردند.»

در ادامه این بیانیه ادعا شده است: نیروهای سنتکام همچنین "یک پهپاد حوثی ها را بر فراز دریای سرخ با موفقیت منهدم کردند."

سنتکام در توجیه اقدامات جنگ طلبانه و نقض حاکمیت یمن ادعا کرد که این اقدامات برای محافظت از آزادی دریانوردی و ایمن‌تر کردن آب‌های بین‌المللی انجام شد.

نیروهای مسلح یمن در ماه‌های گذشته در حمایت از مردم غزه، چند کشتی رژیم صهیونیستی یا کشتی‌های حامل کالا برای این رژیم را که در دریای سرخ، اقیانوس هند و تنگه باب‌المندب عازم سرزمین‌های اشغالی بودند، هدف قرار داده است.

نیروهای مسلح یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به نوار غزه و کشتار مردم این منطقه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی و کشتی نیروهای ائتلاف حامی رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

آمریکا و انگلیس طی چندین نوبت به بهانه صیانت از کشتیرانی بین‌المللی علیه مواضع نیروهای یمنی حمله کردند اما این اقدامات به گواه کارشناسان بین‌المللی نتوانسته است حملات علیه کشتی‌های وابسته به رژیم صهیونیستی در دریای سرخ را مهار و بازدارندگی ایجاد کند.

اتحادیه اروپا نیز یک ماموریت دریایی در دریای سرخ موسوم به «آسپیدس» تشکیل داده و مدعی شده که هدف از این عملیات فقط دفاعی است.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان


بقایی: بازگشایی تنگه هرمز در چارچوب توافق ۱۹فروردین‌ است


رئیس‌جمهور بلاروس: آمریکایی‌ها دیکتاتورهای واقعی هستند


راهپیمایی در حمایت از پیروزی ایران و محور مقاومت در کربلای معلی


عراق آماده‌ میانجیگری بین ایران و آمریکا است


استقبال لندن و پاریس از آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز توسط ایران


ذوق‌زدگی ترامپ پس از اعلام آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز از سوی ایران


تردد شناور‌های نظامی از تنگه هرمز کماکان ممنوع است


دختران هم برای ایران جان فدا می‌کنند