در جریان سفر به اربیل برگزار شد؛

نشست رئیس‌جمهور و هیأت همراه با مقامات ارشد منطقه کردستان عراق

پنج‌شنبه 22 شهريور 1403
11:05
نشست رئیس‌جمهور و هیأت همراه با مقامات ارشد منطقه کردستان عراق
نشست رئیس‌جمهور و هیأت همراه او با مقامات ارشد کردستان عراق برگزار شد.

العالم - عراق

پس از ورود رئیس‌جمهور اسلامی ایران به اربیل، نشست هیأت ایرانی با مقامات ارشد منطقه اقلیم کردستان عراق برگزار شد.

رئیس‌جمهور همچنین در بدو ورود به اربیل با نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

مسعود پزشکیان صبح امروز (پنج‌شنبه)، در ادامه برنامه‌های سفر به عراق، با استقبال رئیس اقلیم کردستان عراق، وارد اربیل شد.

رییس جمهوری اسلامی ایران در این سفر علاوه بر دیدار با رئیس اقلیم کردستان عراق و «مسرور بارزانی» نخست وزیر اقلیم، دیدارهایی نیز با «مسعود بارزانی» رهبر حزب دمکرات کردستان عراق و سران و رهبران احزاب و گروه‌های سیاسی اقلیم کردستان عراق خواهد داشت.

این نخستین سفر یک مقام عالی رسمی در سطح رئیس‌جمهوری اسلامی ایران به اقلیم کردستان عراق است.

رئیس جمهور کشورمان روز چهارشنبه (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) در راس هیأتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی کشورمان به عراق سفر کرد و در بدو ورود و در محل فرودگاه بین‌المللی بغداد مورد استقبال رسمی نخست وزیر عراق قرار گرفت.

وی سپس، در مسیر فرودگاه تا کاخ ریاست جمهوری با حضور در محل یادمان فرماندهان شهید مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، نسبت به مقام شامخ این شهدا ادای احترام کرد.

پزشکیان سپس در دیدارهای جداگانه با رئیس‌جمهور، نخست وزیر، رئیس شورای عالی قضایی، عمار حکیم،فعالان اقتصادی و ایرانیان مقیم در عراق و رهبران گروه‌های شیعه در عراق گفت‌وگو کرد.

همچنین با حضور رئیس جمهوری اسلامی ایران و «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق، ۱۴ سند همکاری در حوزه های مختلف اقتصادی، تجاری، فرهنگی و اجتماعی به امضای مقامات دو کشور رسید.

رئیس‌جمهور اولین روز از سفرکاری خود به عراق را با زیارت حرمین کاظمین به پایان رساند.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد