افزایش شمار تلفات حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه ای در غزه به 52 نفر

شنبه 31 شهريور 1403
16:25
افزایش شمار تلفات حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه ای در غزه به 52 نفر شمار تلفات حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه ای در غزه به 22 شهید و 30 محروح افزایش یافت.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، شمار تلفات بمباران امروز (شنبه) مدرسه محل اسکان آوارگان فلسطینی در شهر غزه از سوی رژیم صهیونیستی به 22 شهید و 30 مجروح افزایش یافت. اغلب شهدا و مجروحان زنان و کودکان هستند.

خبرگزاری فلسطینی «سما» از حمله جنگنده های رژیم صهیونیستی به مدرسه «الفلاح» در محله الزیتون در جنوب شهر غزه خبر داد.

پیش از این اعلام شده بود که در این بمباران 20 شهروند فلسطینی که بیشتر آن ها زنان و کودکان هستند به شهادت رسیده و ده ها نفر دیگر زخمی شده اند.

وزارت بهداشت فلسطین امروز (شنبه) در جدیدترین آمار اعلام کرد که از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) تاکنون ۴۱ هزار و ۳۹۱ فلسطینی در باریکه غزه شهید و ۹۵ هزار و ۷۶۰ نفر دیگر هم مجروح شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند