رئیس سابق موساد: جان اسرای اسرائیلی در غزه اهمیتی برای نتانیاهو ندارد

يکشنبه 1 مهر 1403
14:04
رئیس سابق موساد: جان اسرای اسرائیلی در غزه اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس اسبق موساد تاکید کرد که رژیم صهیونیستی تصمیم به انتقام گرفته و می‌دانست که آزادی همه اسرای اسرائیلی در غزه از طریق نظامی ممکن نیست.

العالم - فلسطین اشغالی

«تامر باردو» رئیس اسبق موساد تصریح کرد: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، می‌دانست که هر بمبارانی در غزه ممکن است به کشته شدن اسرای اسرائیلی منجر شود اما به خاطر این مسئله نگران و ناراحت نشد.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصربه‌فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاه‌های ارتش رژیم اشغالگر، ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

امروز جنگ جنایتکارانه در نوار غزه در دستیابی به اهدافش ناکام مانده و در شرایطی به سر می‌برد که نه تنها توان نابود کردن حماس را ندارد، بلکه قادر به آزاد کردن اسرای خود را هم ندارند و حملات مقاومت فلسطین نیز همچنان به قوت خود باقی است.

طولانی شدن جنگ و شکست کابینه نتانیاهو در دستیابی به اهداف و در راس آنها آزادی اسرای صهیونیست اختلافات داخلی میان صهیونیست‌ها را تشدید کرده است و مخالفان خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو هستند.

0% ...

آخرین اخبار

کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران


انهدام یک فروند موشک کروز دشمن متجاوز در غرب کشور


گسترش تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست + فیلم