مقام آمریکایی: اف‌بی‌آی در ارائه اطلاعات در مورد ترور «ترامپ» سنگ‌اندازی می‌کند

دوشنبه 2 مهر 1403
14:57
مقام آمریکایی: اف‌بی‌آی در ارائه اطلاعات در مورد ترور «ترامپ» سنگ‌اندازی می‌کند «مایک والتز» عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا اداره تحقیقات فدرال (FBI) را متهم کرد که در مسیر ارائه اطلاعات در مورد نخستین سوءقصد به جان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری سابق این کشور سنگ‌اندازی می‌کند.

العالم - آمریکا

به گزارش روزنامه واشنگتن تایمز، این نماینده با طرح این اتهام افزود که او اکنون در حال بررسی صدور احضاریه ای برای کریستوفر ری رئیس اف بی آی است تا به پرسش ها در این زمینه پاسخ دهد.

والتز دیروز یکشنبه همراه با مادلین دین عضو دموکرات مجلس نمایندگان که هر دو بخشی از گروه دو حزبی ویژه ترور در فاکس نیوز حضور پیدا کردند تا در مورد تحقیقات بر سر ناکامی های سرویس مخفی ایالات متحده در پیشگیری از اقدام به تیراندازی از سوی متیو کروکس (جوان شلیک کننده به سمت ترامپ) در گردهمایی انتخاباتی ترامپ در باتلر پنسیلوانیا در ماه ژوئیه (تیرماه) گفت‌وگو کنند.

وی اضافه کرد: اف بی آی پس از شلیک گلوله به سمت ترامپ در ارائه اطلاعات درخواستی به گروه اقدام ویژه کوتاهی کرده است.

والتز در همین زمینه ادامه داد: تقریبا هیچ اطلاعاتی درباره کروکس ارائه نشده است. از جمله اکانت های رمزگذاری شده وی و نحوه یادگیری ساخت بمب های دست ساز که پس از آغاز تحقیقات در مورد وی در خانه و ماشینش پیدا شد. این سوال ها مطرح است که آیا کروکس با نیروهای خارجی کار می کرد؟ هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه وی چگونه افراطی شده بود، در دسترس نیست. بنابراین اگر آقای ری آماده ارائه اطلاعات نباشد، ما باید وی را همین حالا احضار کنیم.»

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) در حالی روز یکشنبه ۲۵ شهریور ماه برابر با ۱۵ سپتامبر برای دومین بار مورد سوء قصد قرار گرفت که ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۴ برابر با ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳ نیز هنگام سخنرانی انتخاباتی خود در جمع هوادارانش در باتلر پنسیلوانیا مورد سوء قصد قرار گرفت و مجروح شد.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند خیرات برای حل مشکل گرسنگی است


غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با مسیرهای موازی تضمین نمی‌شود


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای ازبکستانی


در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد