تأکید ایران و قطر بر سرمایه‌گذاری و تولید مشترک

پنج‌شنبه 12 مهر 1403
13:47
تأکید ایران و قطر بر سرمایه‌گذاری و تولید مشترک وزیر نیروی ایران و رئیس قطری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و قطر بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری به‌ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری و تولید مشترک در ایران تأکید کردند.

العالم - ایران

عباس علی‌آبادی به‌عنوان رئیس کمیسیون مشترک ایران و قطر با شیخ محمد بن حمد بن قاسم العبدالله آل ثانی، وزیر صنعت و تجارت قطر و رئیس قطری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و قطر در خصوص توسعه همکاری‌های اقتصادی ای دو کشور ملاقات کرد.

در جریان این دیدار مقرر شد تا در آذر امسال دهمین اجلاس کمیسیون مشترک دو کشور در قطر و با حضور دستگاه‌های اجرایی دو کشور برگزار شود که در حاشیه آن همایش تجاری و نمایشگاهی در دوحه برپا می‌شود.

موضوع‌هایی مانند گمرک، بیمه، مسائل فرهنگی، گردشگری سلامت و اتصال الکتریکی ایران و قطر از مواردی بود که میان وزیر نیروی ایران و وزیر صنعت و تجارت قطر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در راس یک هیات بلندپایه، چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ به‌منظور دیدار رسمی دوجانبه با امیر قطر و نیز شرکت در اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا عازم دوحه پایتخت این کشور شد.

0% ...

آخرین اخبار

شبی که سیاستمداران لبنانی خودزنی کردند و نتانیاهو جشن گرفت


موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»


مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد


انتقاد واتیکان از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنگ‌ها و تحریم‌ها


پزشکیان: برخی جریان‌ها در داخل و خارج به دنبال برهم زدن وحدت ملی و توافق‌های اخیر هستند


رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد


دیدار عراقچی با رئیس پارلمان عراق


ولایتی: حزب الله حافظ حقیقی استقلال لبنان است


قالیباف: با جدیت پیگیر خاتمه جنگ در لبنان هستیم/نبیه بری: تلاش دشمن اقدام علیه حاکمیت لبنان است


بازداشت ۴۷ متهم از میان نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد