مسیر ارتباطی لبنان و سوریه قطع شد

جمعه 13 مهر 1403
09:06
 مسیر ارتباطی لبنان و سوریه قطع شد حمله هوایی رژیم اسرائیل موجب قطع راه ر ارتباطی لبنان و سوریه شد؛‌ این حمله خساراتی در پی نداشت.

العالم- لبنان

وزیر حمل‌ونقل لبنان به خبرگزاری رویترز گفت حمله صبح روز جمعه اسرائیل در نزدیکی گذرگاه مرکزی لبنان با سوریه، این جاده را که صدها هزار تن از مردم برای فرار از بمباران‌های این رزیم در روزهای اخیر استفاده کرده بودند، بسته است.

"علی حَمیه" افزود حمله اسرائیل در داخل خاک لبنان حفره‌ای به قطر ۴ متر ایجاد کرد.

پیشتر سخنگوی ارتش اسرائیل روز پنج‌شنبه مدعی شده بود گروه حزب‌الله لبنان از این گذرگاه برای انتقال تجهیزات نظامی به لبنان استفاده می‌کند.

"آویخای ادرعی" سخنگوی ارتش اشغالگر برای رسانه‌های عربی، در پیامی در شبکه ایکس نوشت: نیروهای دفاعی اسرائیل اجازه قاچاق این سلاح‌ها را نمی‌دهند و همان‌طور که در طول جنگ نشان داده‌اند، در صورتی‌که مجبور به حمله شوند، در انجام آن تردید نخواهند کرد.

با این حال، وزیر حمل‌ونقل لبنان روز پنج‌شنبه تأکید کرده بود که این گذرگاه در کنترل دولت لبنان است.

بر اساس داده‌های دولت لبنان، بیش از ۳۰۰ هزار تن، که اکثریت آن‌ها سوری‌های پناه گرفته در سال‌های اخیر در لبنان بودند، از زمان تشدید حملات اسرائیل در لبنان در ۱۰ روز گذشته، از طریق این گذرگاه به سوریه فرار کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای


اعزام زائران حج با وجود محدودیت‌های پروازی ادامه دارد


حمایت آقای خاص از تیم ملی ایران: آنها شایسته حضور در جام‌جهانی هستند


حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی