بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در رسانه‌های عربی جهان

شنبه 14 مهر 1403
00:36
بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در رسانه‌های عربی جهان بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه های امروز (جمعه) تهران، بازتاب گسترده‌ در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منطقه داشت.

العالم - ایران

به گزارش العالم ، برخی از رسانه ها و شبکه های اجتماعی در منطقه به پوشش بیانات امروز مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه پرداختند.

در این رابطه ، شبکه بین المللی اخبار الجزایر در این رابطه، گزارش داد که آیت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران با اشاره به اینکه سیاست مستکبران و زورگویان بر اساس تفرقه افکنی و اختلاف بین مسلمانان است، افزودند: هر ملتی حق دارد که از سرزمین و حاکمیت خود در برابر اشغالگران و غاصبان دفاع کند.

این شبکه الجزایری به نقل از معظم له ادامه داد: دشمن امت اسلامی همان دشمن مردم فلسطین و لبنان و یمن است.

شبکه العهد لبنان نیز به نقل از حضرت آیت الله خامنه ای افزود: "کسانی که مردم فلسطین را کمک می کنند، وظیفه دینی خود را انجام می دهند و هیچ کس نمی تواند معترض شود که شما چرا از غزه دفاع می کنید. "

العهد اضافه کرد: امام خامنه ای فرمودند که دفاع شجاعانه مردم لبنان از مردم فلسطین مشروع و قانونی است و هیچکس حق ندارد از دفاع حمایتی آنها از غزه انتقاد کند.

این شبکه لبنانی ادامه داد: امام خامنه ای عملیات طوفان الاقصی را حرکتی منطقی و صحیح و حق ملت فلسطین دانسته و افزودند: کسانی که مردم فلسطین را کمک می کنند، وظیفه دینی خود را انجام می دهند و هیچ کس نمی تواند معترض شود که شما چرا از غزه دفاع می کنید.

العهد افزود: امام خامنه ای با اشاره به پاسخ موشکی اخیر ایران به رژیم صهیونیستی افزودند که در انجام این وظیفه نه معطل می شویم، نه عکس العمل نشان می دهیم، نه عجله می کنیم و نه کوتاهی می کنیم.

العهد همچنین اضافه کرد که امام خامنه ای عملیات موشکی اخیر ایران علیه رژیم صهیونیستی را شرعی و قانونی دانستند.

شبکه المیادین نیز با بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: آیت الله خامنه ای با اشاره به تلاش دشمنان اسلام برای ایجاد تفرقه بین کشورهای اسلامی افزود که امروز ملت اسلام آگاه شده و می‌تواند بر این نقشه‌های دشمنان مسلمانان فائق آید.

سازمان رادیو و تلویزیون سوریه نیز افزود: آیت الله سید علی خامنه ای به این نکته اشاره کردند که سیاست دشمنان اسلام بر اساس تفرقه افکنی و نزاع بین مسلمانان است و فرمودند که دشمنان امت اسلامی همان دشمنان لبنان و فلسطین و ایران و سوریه هستند.

تلویزیون سوریه افزود: آیت الله خامنه ای فرمودند که مردم فلسطین حق کامل دارند که در مقابل اشغالگران صهیونیست بایستند.

شبکه الغد عراق نیز با پخش سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی اضافه کرد: امام خامنه ای فرمودند که برای دفاع از امت اسلامی از افغانستان تا یمن و از ایران تا غزه و لبنان باید کمربند دفاعی خود را ببندیم.

شبکه الجزیره قطر نیز افزود: آیت الله خامنه ای رهبر ایران، دفاع حزب‌الله از غزه و حمایت آن از مسجدالاقصی را خدمتی حیاتی به کل منطقه دانست و افزود: هر ضربه ای که به رژیم غاصب صهیونیستی وارد شود، خدمت به منطقه و همه بشریت است.

الجزیره ادامه داد: رهبر انقلاب اسلامی ایران گفت که رژیم صهیونیستی که از آمریکا و غرب کمک های گسترده دریافت کرده است در مقابل چند هزار مجاهد و رزمنده شکست خورد.

این شبکه قطری افزود: آیت الله خامنه ای با بیان اینکه «دشمنان هرگز بر حماس و حزب الله پیروز نخواهند شد» گفتند که مقاومت در منطقه با شهادت رهبران و مردانش عقب‌نشینی نمی‌کند و پیروزی از آن مقاومت خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف آمریکا به افزایش تعداد نظامیان زخمی شده در جنگ با ایران


انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه