پیشنهاد آمریکا به رژیم صهیونیستی درباره ایران!

دوشنبه 16 مهر 1403
02:32
پیشنهاد آمریکا به رژیم صهیونیستی درباره ایران!
تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی مدعی شد که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیشنهادی را به این رژیم در ازای حمله نکردن به اهدافی مشخص در ایران ارائه کرده است.

العالم - آمریکا

تلویزیون رژیم صهیونیستی در این گزارش ادعا کرد: واشنگتن به (رژیم) اسرائیل پیشنهاد کرده است که در ازای حمله نکردن به اهدافی مشخص در خاک ایران، کمک‌های نظامی و دیپلماتیک بیشتری به تل آویو می‌کند.

یک منبع آگاه در این باره به تلویزیون رژیم صهیونیستی، گفت: واشنگتن هم پیمان ما است و ما آمادگی شنیدن پیشنهادات را داریم اما هرکاری لازم بدانیم به منظور تامین امنیت خود انجام می‌دهیم.

وی افزود: فرماندهان عالی ارتش، جلسات بیشتری به منظور بررسی چگونگی پاسخ به ایران برگزار می‌کنند.

عملیات موشکی وعده صادق ۲ با رمز یا رسول الله (ص) با مشارکت سپاه، ارتش و ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی شامگاه سه‌شنبه (دهم مهر ماه) در انتقام و خونخواهی ترور شهیدان اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و سید عباس نیلفروشان اجرا شد.

ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که ایران از همه توان نظامی خود استفاده نکرده و در صورت هرگونه تحرکات شیطنت آمیز از سوی اسرائیل و همپیمانانش، با ضربات مهلک و کوبنده‌تری از سوی جمهوری اسلامی مواجه خواهند شد.

مردم در اقصی نقاط ایران و کشورهای متطقه با حضور در خیابان‌ها با ابراز شادمانی حمایت خود از این عملیات را نشان دادند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار پکن به توکیو: با آتش بازی نکنید


وزیر دفاع پاکستان: جهان اسلام علیه تهدید مشترک اسرائیل متحد شود


قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاح‌شان حقیقت است


انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود/ تاکید بر اجرای معادلات «محاصره در برابر محاصره» و «هدف قرار دادن تجمع نیروهای متخاصم سعودی»


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید