از زمان تهاجم زمینی به لبنان

اذعان ارتش اشغالگر : 11 کشته و ۱۳۰ زخمی

سه شنبه 17 مهر 1403
22:17
اذعان ارتش اشغالگر : 11 کشته و ۱۳۰ زخمی بنا بر اعلام رسانه های اسرائیلی، ارتش این رژیم به هلاکت 11 سرباز و زخمی شدن 130 تن دیگر از زمان آغاز تهاجم زمینی خود به مرز لبنان، اعتراف کرد.

العالم - لبنان

این درحالی است که مقاومت اسلامی لبنان، همچون روزهای قبل، و تنها در صبح امروز، شهر حیفا در فلسطین اشغالی و اطراف آن را با ده ها موشک هدف قرار داده است.

در پی حملات موشکی امروز حزب‌الله به حیفا مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که "امروز سه شنبه در حمایت از مردم مقاوم فلسطینی در باریکه غزه و لبنان و مردم آن، شهر حیفا و کریوت را با یک حمله ی سنگین موشکی هدف قرا داده است."

در همین راستا ، رسانه های عبری نیز اذعان کردند که بیش از 105 موشک از لبنان به سمت حیفا و اطراف آن شلیک شده است و این حمله بزرگترین و سنگین ترین حمله موشکی آنان از زمان آغاز جنگ در لبنان بوده است.

گفتنی است همزمان با سخنرانی صبح امروز شیخ نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب الله لبنان، و حمله ی موشکی حزب الله به حیفا، کریوت و مناطق اطراف آن، صدای آژیر در سراسر شهرک های سرزمین اشغالی به صدا در آمد و بسیاری از شهرک نشینان به سوی پناهگاه ها فرار کردند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"