آمریکا خواستار اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت درباره لبنان شد

جمعه 20 مهر 1403
05:21
آمریکا خواستار اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت درباره لبنان شد
معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل با تکرار ادعاها و اتهامات علیه جمهوری اسلامی ایران و حزب الله و بدون اشاره به اقدامات و تجاوزات اسرائیل با حمایت از این رژیم گفت که واشنگتن خواستار اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت برای حل بحران میان لبنان و اسرائیل است.

العالم - آمریکا

رابرت وود سفیر و معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل عصر پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره با اشاره به درگیری ها میان اسرائیل و حزب الله لبنان مدعی شد که دیپلماسی تنها راه بازگشت مردم به خانه هایشان است و برای اینکه راه حل های دیپلماتیک دوام داشته باشد، طرفین باید قطعنامه ۱۷۰۱ را به طور کامل اجرا کنند.

این دیپلمات آمریکایی مدعی شد که این امر مستلزم عقب نشینی و خروج حزب الله از منطقه مرزی و استقرار نیروهای مسلح لبنان و یونیفل (نیروهای حافظ صلح سازمان ملل) در جنوب این کشور است.

او ادعا کرد که این امر همچنین مستلزم آن است که رهبران سیاسی لبنان اختلافات خود را کنار بگذارند.

این دیپلمات آمریکایی با تکرار ادعاهای ضد ایرانی واشنگتن، جمهوری اسلامی ایران را به «تضعیف حاکمیت لبنان» متهم کرد و درباره حزب الله لبنان نیز مدعی شد که «منافع محدود» خود را بر منافع مردم لبنان مقدم می‌داند.

این مقام آمریکا در ادامه ادعاهای ضد ایرانی خود خطاب به متحدان واشنگتن در این شورا مدعی شد که باید هزینه های سنگینی را برای زیر پا گذاشتن قطعنامه های شورای امنیت و حمایت از حزب الله که صلح و امنیت را تهدید می کند، بر ایران تحمیل کنیم.

خانم رزمای دی کارلو معاون دبیرکل سازمان ملل عصر پنجشنبه به وقت محلی به شورای ۱۵ عضوی امنیت سازمان ملل گفت: مااز اسرائیل می خواهیم که بمباران لبنان را متوقف و نیروهای نظامی زمینی خود را خارج کند.

او تصریح کرد: همانطور که دبیرکل سازمان ملل هشدار داده است، هنوز زمان وجود دارد، اما به سرعت در حال اتمام است. ما باید اکنون به دیپلماسی فرصت دهیم.

دی کارلو افزود: هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور لبنان، در حال تعامل با همه بازیگران است تا بر نیاز به تنش زدایی فوری و راه حل دیپلماتیک تاکید کند.

معاون دبیرکل سازمان ملل اضافه کرد: طرفین باید متعهد به توقف درگیری ها و اجرای کامل قطعنامه های ۱۵۵۹ (۲۰۰۴) و ۱۷۰۱ (۲۰۰۶) شورای امنیت شوند.

ارتش رژیم اسرائیل از دوم مهر ۱۴۰۲ حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد. بر اساس گزارش وزارت بهداشت لبنان، حملات این رژیم تاکنون صدها شهید و هزاران زخمی برجای گذاشته است.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد؛ عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های اسرائیلی در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)