حزب‌الله گزارش رویترز درباره تشکیل فرماندهی نظامی را تکذیب کرد

جمعه 20 مهر 1403
15:52
حزب‌الله گزارش رویترز درباره تشکیل فرماندهی نظامی را تکذیب کرد روابط رسانه‌ای حزب‌الله گزارش خبرگزاری رویترز درباره اقدام این حزب به تشکیل فرماندهی نظامی جدید جهت مدیریت جنگی زمینی و نیز فعالیت محرمانه آن را رد، و کاملا بی‌اساس و خیالپردازی توصیف کرد.

العالم- لبنان

روابط رسانه‌ای حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد: رویترز گزارشی درباره به اصطلاح "تشکیل فرماندهی نظامی جدید برای مدیریت جنگ زمینی" و نیز جزئیات مربوط به ماهیت این جنگ، نقشه‌ها و تسلیحات آن منتشر کرد. این گزارش زاییده ذهن رویترز، نویسندگان، روزنامه‌نگاران و مشاوران امنیتی آن است و لذا، کاملا بی‌اساس و عاری از صحت است.

حزب‌الله تأکید کرد: آن چه به فرمانده میدانی در حزب‌الله نسبت داده شده کاملا نادرست است و سیاست ما همانطور که مشخص است و باز هم به آن تاکید می‌کنیم آن است که در حزب الله منابعی مانند فرمانده میدانی وجود ندارد که چنین اطلاعات خطرناکی را ارائه دهد.

طبق این گزارش، خبرگزاری رویترز، صبح امروز به نقل از یک فرمانده میدانی در حزب‌الله مدعی شده بود که حزب‌الله از طریق فرماندهی نظامی جدید، خود را برای جنگ فرسایشی طولانی مدت در جنوب لبنان آماده می‌کند و این اتاق عملیات جدید، پس از ۷۲ ساعت از ترور شهید نصرالله تاسیس شده است.

به ادعای رویترز، فرماندهی جدید حزب کاملا به صورت محرمانه در حال فعالیت است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)