‏حملات شدید مقاومت لبنان به چند شهرک صهیونیست‌نشین

جمعه 27 مهر 1403
11:27
‏حملات شدید مقاومت لبنان به چند شهرک صهیونیست‌نشین رزمندگان مقاومت اسلامی صبح امروز جمعه شهرک صهیونیست‌نشین زفلون را موشک‌باران کردند.

ا‌لعالم - لبنان
مقاومت اسلامی لبنان در سلسله عملیات جدیدی، مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی در مرز‌های لبنان و فلسطین اشغالی را هدف قرار دادند.

مقاومت اسلامی لبنان با صدور چند بیانیه اعلام کرد که در ادامه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و در دفاع از لبنان و ساعت ١ بامداد امروز جمعه ١٨/١٠/٢٠٢٤ مواضع نظامیان صهیونیستی را در اطراف شهرک عیتا الشعب در دو نوبت – نوبت دوم به هنگام تلاش برای تخلیه مجروحان و تلفات ناشی از حمله نخست - موشک‌باران کردند.

مقاومت اسلامی با صدور بیانیه دیگری اعلام کرد که در دفاع از ملت نستوه فلسطین در غزه و در دفاع از لبنان، به‌دنبال شناسایی تحرکات دشمن در اطراف شهرک کفرکلا در ساعت ١: ٠۵ صبح امروز جمعه مواضع دشمن را در این نقطه هدف حملات توپخانه‌ای قرار دادند.

در چهارمین بیانیه مقاومت اسلامی لبنان هم آمده است که در دفاع از ملت و کشور لبنان و در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی در ساعت ٧ صبح امروز شهرک زفلون را هدف حملات موشکی قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ از سیاست‌های جنگ‌طلبانه آمریکا علیه ایران


شمار زخمی‌های آمریکا در جنگ با ایران افزایش یافت


چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد