گزارش العالم: فلسطینی‌های لبنان درباره سنوار چه می گویند؟

شنبه 28 مهر 1403
13:52
شهید مجاهد یحیی سنوار وظیفه خود را در جهاد، مقاومت و مبارزه رو در رو انجام داد و الگوی همه فلسطینی‌های لبنان و سراسر جهان در مبارزه تا رسیدن به پیروزی و آزادی فلسطین شد.

العالم - فلسطین اشغالی
به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم در لبنان،‌ فلسطینی‌های مقیم لبنان در باره فرمانده مجاهد شهید یحیی سوار رییس دفتر سیاسی حماس و جانشین شهید اسماعیل هنیه خاطرنشان کردند که او با تمام قوا در برابر اشغالگران ایستاد؛ بر خلاف تمام حرف‌و‌حدیث‌ها و ادعا‌های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، هیچ‌گاه در هیچ تونلی مخفی نبود. او با عملیات طوفان الاقصی، خواب راحت را بر دشمن حرام کرد.
یحیی سنوار، رهبری که با سلاح در دست به شهادت رسید و در‌حالی‌که در برابر دشمن مقاومت می‌کرد؛ دشمنی که برای ترور غافل‌گیرانه اش نقشه کشیده بود. اما خیلی تصادفی به شهادت رسید و فرصت افتخار به یک پیروزی را از دشمن گرفت و اجازه نداد دشمن از این فرصت برای خود یک پیروزی تاریخی جاسوسی بسازد.
فلسطینی‌های ساکن لبنان هر یک در باره سنوار به خبرنگار العالم چیزی گفتند؛ یکی گفت: "امروز ما یکی از قهرمانان فلسطین را از دست دادیم. یک فرمانده وطن‌پرست، که خواب راحت را از چشم دشمن گرفت و ارکان ارتش رژیم اشغالگر را به لرزه درآورد. هیچ‌چیزی نمی‌تواند در عزم ما فلسطینی‌ها خلل ایجاد کند. ما از زمان بیانیه بالفور در رنج و عذابیم".
دیگری گفت: "یحیی سنوار با افتخار در میدان نبرد به شهادت رسید و نگذاشت رویای نتانیاهو محقق شود".
شهروند دیگر فلسطینی نیز خاطرنشان کرد: "سنوار فرمانده ما به شهادت رسید اما در دل ما جاودانه است، همه ما یحیی سنواریم".

0% ...

آخرین اخبار

آغاز موج ۴۱ عملیات وعده صادق ۴ با موشک های سنگین خرمشهر، قدر،خیبرشکن و فتاح


ارتش: پایگاه‌های هوایی پالماخیم و عوبدا و مقر شین‌بت هدف حمله قرار گرفتند


اذعان آمریکا به ناتوانی در رهگیری موشک‌های ایرانی


بهای نفت از مرز ۱۰۰ دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی


حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی