حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به جولان اشغالی

يکشنبه 6 آبان 1403
01:41
حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به جولان اشغالی مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای از حمله پهپادی به یک هدف حیاتی در جولان اشغالی خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

مقاومت اسلامی عراق بامداد یکشنبه در نخستین بیانیه خود اعلام کرد که با پهپادهای انتحاری به یک هدف مهم و حیاتی در جولان اشغالی حمله کرده است.

مقاومت اسلامی عراق در این بیانیه اعلام کرد که این عملیات در پاسخ به کشتارهایی که رژیم غاصب علیه غیرنظامیان اعم از کودک، زن و سالخوردگان مرتکب می‌شود انجام شده است و درهم کوبیدن مواضع و اهداف دشمن با روندی افزایشی ادامه می‌یابد.

دقایقی پیش رسانه‌ها از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در مناطقی از جولان اشغالی خبر داده بودند.

مقاومت اسلامی عراق در چند ماه گذشته هدف‌های حساس و مهمی را در مناطق مختلف فلسطین از جمله بندر ایلات، جولان و دره اردن هدف قرار داده است.

این گروه پیشتر و در عملیات گذشته به سرزمین‌های اشغالی هشدار داده بود که در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و لبنان، عملیات خود علیه مواضع این رژیم را تشدید خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد


ابراز نگرانی گروسی درباره تشدید فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


مدیر اطلاع‌رسانی الحشدالشعبی: بسیج مردمی منبع قدرت عراقی‌هاست


رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای توقف عملیات زمینی در لبنان آماده می شود


تنکر ترکرز: یک ابرنفتکش دیگر از خط محاصره آمریکا گذشت


استارمر در تماس با ترامپ از پیشرفت در روند تفاهم با ایران استقبال کرد