حمله موشکی امروز حزب الله؛ ۱۹ صهیونیست زخمی شدند

شنبه 12 آبان 1403
10:26
حمله موشکی امروز حزب الله؛ ۱۹ صهیونیست زخمی شدند رسانه های رژیم صهیونیستی روز شنبه از زخمی شدن ۱۹ صهیونیست بر اثر اصابت موشک‌ حزب الله لبنان به شهرک الطیره در مرکز سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر این گزارش، رسانه‌های رژیم صیهونیستی اعلام کردند که مقاومت اسلامی لبنان بامداد امروز (شنبه) تل‌آویو و مناطق اطراف آن را با موشک هدف قرار داد.

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که دو فروند از سه فروند موشک‌ شلیک شده را رهگیری کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که یک موشک به ساختمانی در شهرک الطیره در مرکز سرزمین های اشغالی اصابت کرد و بر اثر آن ۱۹ صهیونیست زخمی شدند.

این رسانه‌ها همچنین از اصابت یکی دیگر از موشک‌ها به منطقه «شارون» در عمق تل آویو خبر دادند و اذعان کردند که این حمله خسارات سنگینی در پی داشته است.

پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در تل آویو و مناطق اطراف آن خبر داده و گفته بودند که سامانه‌های پدافندی در حال تلاش برای مقابله با موشک‌های شلیک شده هستند.

در همین زمنیه برخی منابع از سقوط موشک در منطقه «هشارون» خبر داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) وارد فاز جدید توسعه اقتصادی شد


فرمانده کل ارتش: دشمن فهمید باید به ایران احترام بگذارد


حجم تولید گندم نسبت به پارسال بیشتر شده است


آغاز طرح ضربتی افزایش تولید گاز


آیا میزان رقم کالابرگ افزایش میابد؟


استقبال رئیس جمهور لبنان از توافق ایران و آمریکا: ثبات لبنان بخشی جدایی‌ناپذیر از امنیت منطقه است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


تشکر رئیس پارلمان لبنان از ایران


صلیب سرخ: خطر از بین رفتن هویت هزاران قربانی در غزه رو به افزایش است