گزارش العالم از کمک های مومنانه بانوان ایرانی به مقاومت غزه و لبنان

سه شنبه 22 آبان 1403
11:04
بانوان خانه‌دار تهرانی به طور خودجوش پویش را با عنوان "مادران قدس" برای کمک به ملت فلسطین و لبنان و تهیه غذا و فروش آن و ارسال درامد حاصل به غزه و لبنان راه اندازی کرده اند.

العالم - ایران

هدف از ایجاد این پویش، تهیه غذا و فروش آن و تخصیص درآمد حاصل از ان برای جبهه مقاومت و ملت های فلسطین و لبنان است که در معرض وحشیانه‌ترین جنایات رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند.

در شرق تهران زنان خانه‌دار در منزلی ساده برای تهیه و فروش غذا دور هم جمع شده اند.

خانم نفیسه یکی از همین زنان خانه‌دار است که با کودک شیرخوار خود در این کمپین مشارکت کرده است.

وی به شبکه العالم گفت : غم و درد مادران فلسطینی و لبنانی، مشکلات خودمان را از یادمان برده. ما این کمپین را برای اعلام همبستگی و کمک به آنها راه اندازی کرده ایم.

بانوی دیگری گفت: "پویش مادران قدس، یک حرکت داوطلبانه مردمی است که تلاش می‌کند این حرکت و همبستگی با لبنان و غزه را به یک رویداد بین‌المللی تبدیل کند. "

یکی دیگر از شرکت کنندگان در این حرکت خودجوش نیز گفت: "مشاهده درد و رنج و گرسنگی کودکان غزه بسیار دردناک است و ما به عنوان مادر، این کمپین را تشکیل داده ایم و تمام درآمد حاصل از این حرکت را به دفتر مقام معظم رهبری تقدیم می کنیم تا به لبنان و فلسطین ارسال شوند".

در غرب تهران هم حرکتی مشابه از نوعی دیگر مشاهده می کنیم. که در آن درآمد حاصل از خیاطی و فروش لباس به لبنان و غزه ارسال می شوند تا صرف کمک به ملت لبنان و غزه شود.

مردم ایران در هفته های اخیر با راه اندازی پویش هایی برای اعلام همبستگی با لبنان و غزه ثابت کردند که انسانیت، زبان و نژاد نمی شناسد بلکه حمایت از مظلوم حلقه اتصالی بین همه انسان های شریف و آزاده است.

0% ...

آخرین اخبار

فارن افرز: ابهام راهبردی در سیاست‌های دولت ترامپ، عامل اصلی شکست دیپلماسی با تهران است


گام ایران برای اتصال شرق و غرب؛ کریدور هرات ـ مزارشریف کلید خورد


تجلی اقتدار اربعین؛ همکاری بی‌دریغ ملت و دولت عراق در مسیر زائران


مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی


عراقچی: وزارت خارجه با تکیه بر رهنمودهای رهبر انقلاب، منافع عالیه کشور را پیگیری می‌کند


تکذیب تخلیه شهر‌ها و تعطیلی اداره‌ها در هرمزگان


گزارش العالم از همگامی صنعت پست کشور با اقتصاد دیجیتال+فیلم


روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"