اولین اظهارنظر امارات درباره ناپدید شدن خاخام صهیونیست

يکشنبه 4 آذر 1403
09:52
اولین اظهارنظر امارات درباره ناپدید شدن خاخام صهیونیست وزارت کشور امارات در مورد خبر ناپدید شدن یک خاخام صهیونیست در این کشور اظهار نظر کرد.

العالم - امارات

وزارت کشور امارات اعلام کرد که گزارشی از خانواده یک فرد مولداویایی به نام «زوی کوگان» مبنی بر مفقود شدنش و قطع ارتباط با وی از روز پنجشنبه دریافت شد.

به گزارش خبرگزاری امارات، وزارت خارجه امارات نیز اعلام کرد که «با خانواده وی تماس گرفته و اعلام آمادگی کرده هر نوع حمایت لازم را ارائه می‌کند».

این وزارتخانه تأکید کرد که مقامات ذی صلاح پس از دریافت گزارش، عملیات جست‌وجو و تحقیق را آغاز کردند و از مردم خواستند اطلاعات را از منابع رسمی دریافت کنند و شایعات سوء و اخبار گمراه کننده را دنبال نکنند.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی با مطرح کردن ادعاهایی بی‌اساس درباره نقش ایران در این مسئله گزارش داد که گمان می‌رود گروهی که در ربودن خاخام در امارات شرکت کرده، یک گروه از ازبکستان است.

رسانه‌های عبری روز شنبه فاش کردند که موساد اسرائیل و سرویس‌های اطلاعاتی امارات در حال تحقیق درباره ناپدید شدن این خاخام اسرائیلی در امارات هستند.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی نیز عصر روز شنبه در بیانیه‌ای از طرف موساد تأکید کرد که «زوی کوگان، شهروند اسرائیلی-مولداویایی و فرستاده جنبش "حباد" در امارات از ظهر پنجشنبه گذشته ناپدید شده است».

در این بیانیه توضیح داده شده است: «بر اساس اطلاعاتی که احتمال قرار گرفتن کوگان در معرض یک حادثه تروریستی را نشان می‌دهد، تحقیقات فشرده‌ای در امارات آغاز شد.

در این بیانیه آمده است که «سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل بی‌وقفه برای پیگیری این پرونده و تضمین امنیت کوگان تلاش می‌کنند».

موساد اشاره کرد که شورای امنیت داخلی اسرائیل به دلیل تهدیدات تروریستی احتمالی هشدار سفر به امارات (در سطح متوسط) صادر کرده است.

موساد از مسافران خواست از بازدیدهای غیرضروری خودداری کرده و تدابیر شدید امنیتی را اتخاذ کنند.

وبگاه «واللا» به نقل از ۲ منبع آگاه نوشت که اطلاعات موجود در اختیار اسرائیل حاکی از احتمال این است که این خاخام قبل از ناپدید شدن توسط گروه‌های «تروریستی» تحت نظر قرار گرفته باشد.

بر اساس گزارشی که روزنامه «یدیعوت آحارونوت» منتشر کرد خانواده این خاخام خاطرنشان کردند که ارتباط با وی در روزهای اخیر قطع شده است.

این روزنامه گزارش داد که سرویس‌های امنیتی این رژیم با هماهنگی مقامات اماراتی در تلاش برای یافتن او هستند.

هنوز جزئیات بیشتری درباره شرایط ناپدید شدن وی منتشر نشده است.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت به نقل از مقامات امنیتی نوشت ترس از ربوده شدن و کشته شدن خاخام زوی کوگان، مفقود شده در امارات متحده عربی، افزایش یافته است و به نظر می‌رسد که عاملا این حادثه عملا از آنجا به ترکیه فرار کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی


هشدار بسته‌شدن باب‌المندب و سوئز همزمان با تعطیلی سرزمین‌های اشغالی


سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد