۱۷ اداره اطلاعاتی غربی برای حمایت از تحریر الشام در سوریه حضور دارند

چهارشنبه 14 آذر 1403
17:15
۱۷ اداره اطلاعاتی غربی برای حمایت از تحریر الشام در سوریه حضور دارند یک منبع نزدیک به گروه‌های عراقی امروز -چهارشنبه- از حضور ۱۷ اداره اطلاعاتی غربی در سوریه برای حمایت از تحریر الشام خبر داد.

العالم - سوریه

این منبع اعلام کرد: گروه‌های عراقی بخش مهمی از تلاش‌های خود را صرف پیگیری روند حوادث سوریه می‌کنند و با توجه به فعالیت ۱۷ اداره اطلاعاتی غربی در سوریه برای حمایت از تحریر الشام و سایر گروه‌های تروریستی از جدیت و خطر این حوادث آگاه هستند.

این منبع به بغداد الیوم گفت: افسران غربی گروه‌های تروریستی را در پنج پایگاه برای استفاده از پهپادها که محور اصلی حملات آنها و اجرای ترور رهبران مهم امنیتی و نظامی، چه در حلب و چه در بقیه شهرها بوده، آموزش دادند.

این منبع خاطرنشان کرد: گروه‌های عراقی هنوز تصمیمی برای حضور در صحنه سوریه نگرفته‌اند و منتظر تصمیمات مهمی هستند که به زودی اتخاذ می‌شود، اما در هر صورت مسائل ثابتی وجود دارد که آن را کنار نمی‌گذارند.

استان‌های حلب و ادلب در شمال سوریه از چهارشنبه گذشته شاهد حملات گسترده‌ای از سوی گروه‌های تروریستی از جمله تحریرالشام هستند و این حملات بعدا به استان حماه نیز کشیده شد. ارتش سوریه با کمک نیروهای روسیه با حملات تروریست‌ها مقابله کرده و صدها تن از آن‌ها را از پای درآورده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار درباره پیامدهای حفاری‌های رژیم صهیونیستی در زیر مسجد الاقصی


فیدان: ترکیه به تلاش‌های خود برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه‌ ادامه خواهد داد


برای دفاع مشروع از ایران از همه ابزار‌ها استفاده می‌کنیم


شکست جدی به ترامپ و جمهوری‌خواهان تحمیل خواهد شد


حملات سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکا؛ هدف قرار گرفتن ۴۰ سیستم آب در میشیگان و مینه‌سوتا


شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد