حملات جدید رژیم صهیونیستی به سه منطقه در سوریه

شنبه 24 آذر 1403
00:27
حملات جدید رژیم صهیونیستی به سه منطقه در سوریه
جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه حملات خود به سوریه، مناطقی در حماه واقع در غرب و مناطقی از دمشق و سویدا در جنوب این کشور را بمباران کردند.

العالم ـ سوریه

خبرنگار شبکه خبری العالم گزارش داد، جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی بامداد شنبه یک پایگاه نظامی در منطقه مصیاف در غرب حماه در غرب سوریه را بمباران کردند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین حومه دمشق پایتخت سوریه را هدف قرار دادند.

دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه نیز گزارش داد که ارتش رژیم اسرائیل مقر لشکر چهارم سوریه در دمشق را با موشک‌های انفجاری قوی هدف قرار داد.

بر اساس این گزارش، همچنین ارتش رژیم صهیونیستی در سلسله حملات جدید ارتفاعات کوه قاسیون و فرودگاه خلخله در حومه سویدا در جنوب سوریه را بمباران کرد.

پیش از این حملات نیز منابع خبری از هدف قرار گرفتن انبارهای مهمات ارتش سوریه در لاذقیه و بمباران مقر ارتش این کشور در طرطوس توسط جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی خبر داده بودند.

بنا بر این گزارش جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی جمعه شب، انبارهای مهمات ارتش سوریه را در اطراف شهر لاذقیه در غرب این کشور بمباران کردند.

خبرنگار العالم همچنین از بمباران مقر ارتش سوریه در حومه لاذقیه و طرطوس در جنوب غربی این کشور توسط جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

نظریه‌پرداز آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه عظیم برای آمریکاست


عراقچی: از نقش سازنده اسلام آباد در تعاملات با آمریکا تقدیر می‌کنیم


سفر نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت به "مدینه منوره" در عربستان


روایت فیلم "پزشک آمریکائی” از غزه، در خود آمریکا هالیوود و رسانه های غربی را شوک زده کرد


نیویورک‌تایمز: حمله نافرجام به ایران، آغاز پایان هژمونی آمریکا


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی