پلیس برزیل وزیر دفاع سابق این کشور را بازداشت کرد

يکشنبه 25 آذر 1403
05:08
پلیس برزیل وزیر دفاع سابق این کشور را بازداشت کرد پلیس برزیل شنبه «والتر براگا نتو» وزیر دفاع سابق این کشور را به دلیل دخالت در تحقیقات مربوط به طراحی کودتای نظامی بازداشت کرد.

العالم ـ آمریکا

پلیس فدرال برزیل در ماه نوامبر براگا نتو، ژائیر بولسونارو رئیس جمهور سابق و شماری از مشاوران ارشد وی و فرماندهان نظامی را به طراحی برنامه‌ای برای جلوگیری از ریاست جمهوری لوئیس ایناسیو لولا داسیلو از جمله کشتن وی متهم کرد.

داسیلوا در انتخابات سال ۲۰۲۲ در مقابل بولسونارو رئیس جمهور وقت برزیل به پیروزی رسید.

بازرسان می‌گویند اسناد تازه نشان می‌دهد که نقش براگا نتو در طراحی کودتا علیه داسیلوا بیشتر از چیزی است که تصور می‌شد. اما براگا نتو هر گونه اتهامی را رد کرده است.

پلیس فدرال برزیل اعلام کرده است که براگا نتو علاوه بر اینکه در خانه خود میزبان طراحان کودتا و برنامه ترور داسیلوا و معاونش «جرالدو آلکمین» بوده بلکه هزینه اجرای این طرح را نیز تامین کرده بود.

«ماتورو سید» یکی از مشاوران پیشین بولسونارو از جمله افرادی است که با پلیس برزیل در زمینه تحقیقات در این باره همکاری می‌کند.

پلیس فدرال برزیل گفته که براگا نتو تلاش کرده است تا در مورد همکاری سید با پلیس اطلاعاتی جمع‌آوری کرده و دخالت کند.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم


مهدی المشاط: محاصره و تجاوزگری چندین ساله عربستان علیه یمن باید پایان یابد


تأکید قطر بر ضرورت پایبندی آمریکا و ایران به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد


سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است