واکنش انصارالله یمن به حمله تجاوزکارانه بامداد امروز رژیم اسرائیل/ مقابله به مثل خواهیم کرد

پنج‌شنبه 29 آذر 1403
08:38
واکنش انصارالله یمن به حمله تجاوزکارانه بامداد امروز رژیم اسرائیل/ مقابله به مثل خواهیم کرد عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به بمباران تاسیسات غیرنظامی از سوی جنگنده های آمریکا و رژیم اسرائیل اعلام کرد که به این حملات پاسخ متقابل خواهیم داد.

العالم ـ یمن

بنابر این گزارش، محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: بمباران بامداد امروز (پنجشنبه) تاسیسات غیرنظامی یمن توسط آمریکا و رژیم اسرائیل، نفاق و دورویی غرب را آشکار هر بیشتر آشکار می‌کند.

وی تاکید کرد: تا زمانی که جنایات نسل‌کشی در غزه متوقف نشود، عملیات نظامی ما در حمایت از غزه ادامه خواهد داشت.

البخیتی گفت: با هرگونه تشدید تنش از سوی رژیم اسرائیل مقابله به مثل خواهیم کرد.

وی افزود: حمایت از غزه تا توقف جنایات نسل کشی علیه مردم فلسطین و اجازه ورود غذا، دارو و سوخت به نوار غزه ادامه خواهد داشت.

پس از حمله شب گذشته (چهارشنبه) نیروهای مسلح یمن با استفاده از موشک هایپرسونیک به تل‌آویو در عمق فلسطین اشغالی که در دفاع از ملت و مقاومت فلسطین در برابر جنگ نسل کشی غزه صورت گرفت، منابع محلی بامداد امروز (پنجشنبه) از شنیده شدن صدای چندین انفجار در شمال و غرب یمن خبر دادند. به دنبال این واقعه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که حملات به به استان‌های صنعاء و الحدیده را انجام داده است.

در همین زمینه اکسیوس به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد: به دلیل حمله موشکی یمن به تل‌آویو، حمله «اسرائیل» به یمن زودتر از موعد انجام شد.

اکسیوس به نقل از یک مسئول آمریکایی خاطرنشان کرد: «اسرائیل» درباره حمله به یمن از قبل به آمریکا اطلاع داده بود.

وبسایت صهیونیستی واللا نیز به نقل از منابعی اعلام کرد: برای حمله به یمن از هفته‌ها پیش برنامه‌ریزی شده بود.

گفتنی است که سخنگوی ارتش یمن پیشتر اعلام کرده است که عملیات‌های یمن تا زمانی که جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین و محاصره غزه تمام نشود، ادامه خواهد داشت. بنابر اعلام سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن، عملیات های اخیر نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی در قالب مرحله پنجم تشدید اقدامات در راستای یاری ملت مظلوم فلسطین و در واکنش به جنایت‌های پیاپی در حق آنان انجام می گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است


نگاهی به زندگی رسانه‌ای شهید حسام زیدان/ از پوشش جنگ و محاصره تا شهادت در عملیات هوایی صهیونیست‌ها


پزشکیان روز ملی جمهوری آذربایجان را به علی‌اف تبریک گفت


علی باقری: تنگه هرمز نمی‌تواند منشاء ناامنی برای ایران باشد


سپاه: منطقه جز با محو رژیم صهیونی روی آرامش نمی‌بیند


رئیس جمهوری مستعفی یمن در ریاض درگذشت


بازتاب شهادت حسام زیدان خبرنگار سابق شبکه خبری العالم در حمله رژیم صهیونیستی در رسانه‌ها


بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس