رژیم اشغالگر امدادگران در غزه را طی 24 ساعت دوبار هدف قرار داد + فیلم

سه شنبه 4 دی 1403
14:02
در نتیجه تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف باریکه غزه، ده‌ها فلسطینی شهید و مجروح شدند و شماری از نیروهای امدادی نیز بر اثر بمباران شهر دیرالبلح واقع در مرکز این باریکه به شهادت رسیدند.

العالم - فلسطین اشغالی

با بمباران اخیر محله «تل الهوی» واقع در جنوب غربی شهر غزه توسط نظامیان اشغالگر، بازهم شمار شهدا و مجروحان فلسطینی افزایش یافت.

همچنین در راستای سیاست هدفمند رژیم صهیونیستی حدود پنج نفر از نیروهای امدادی در بمباران شهر «دیر البلح» در مرکز باریکه غزه به شهادت رسیدند.

اشغالگران در کمتر از 24 ساعت دو قتل‌عام علیه نیروهای ارائه کننده کمک‌های بشردوستانه در باریکه غزه از جمله در منطقه المواصی در غرب رفح در جنوب باریکه غزه انجام دادند که بیش از پنج نیروی در حین انتظار برای رسیدن امداد شهید شدند و حدود 30 شهروند دیگر مجروح شدند.

در بمباران آپارتمان مسکونی متعلق به خانواده صیام در نزدیکی حمام السمره واقع در شرق شهر غزه، چهار عضو خانواده از جمله دو زن و یک کودک به شهادت رسیدند و تعدادی دیگر نیز زخمی شدند.

منطقه «الزیتون» در جنوب شهر غزه نیز مورد بمباران شدید رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) گفت: در 14 ماه گذشته هر ساعت یک کودک فلسطینی در باریکه غزه در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی به باریکه غزه به شهادت می‌رسند.

لازارینی در پست خود در پلتفرم X اعلام کرد که کشتن کودکان به هیچ وجه قابل توجیه نیست و جان آنها عزیز است؛ آنها نه عدد و رقم نیستند و حق دارند مانند بقیه کودکان جهان زندگی کنند.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد از دیوان بین‌المللی دادگستری درخواست کرد تا نظر مشورتی خود را در خصوص تعهد رژیم اشغالگر به اقدامات سازمان ملل متحد و سایر کشورها در رابطه با سرزمین‌های اشغالی فلسطین، ارائه کند.

0% ...

آخرین اخبار

اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود