پاکستان: متعهد به همکاری با ایران علیه تروریسم هستیم

پنج‌شنبه 6 دی 1403
15:03
پاکستان: متعهد به همکاری با ایران علیه تروریسم هستیم
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان درباره نشست اخیر کمیته ویژه امنیتی با جمهوری اسلامی ایران در تهران، گفت: مشارکت ما برای صلح و امنیت در مرزها است و اسلام‌آباد متعهد به همکاری نزدیک با دوستان ایرانی علیه تروریسم است.

العالم - آسیا

ممتاز زهرا امروز (پنجشنبه) در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد در پاسخ به پرسشی اظهار کرد: استقرار افسران رابط نظامی که ماه‌های اخیر میان ایران و پاکستان مبادله شد یک تحول مثبت در همکاری‌های دوجانبه محسوب می‌شود.

وی درخصوص نشست اخیر یازدهمین کمیته ویژه امنیتی ایران و پاکستان در تهران با حضور قائم مقام وزارت کشور پاکستان، گفت: متعهد به تداوم همکاری با دوستانمان در ایران برای غلبه بر تهدید مشترک تروریسم هستیم.

ممتاز زهرا افزود: پاکستان به توافق های مشترک با جمهوری اسلامی ایران به طور کامل پایبند است و مشارکت ما برای تقویت امنیت و صلح در مرزهای مشترک خواهد بود.

وی تاکید کرد: مبارزه قوی ایران و پاکستان علیه تهدیدهای مشترک به ویژه تروریسم ادامه خواهد یافت.

عملیات هوایی پاکستان در افغانستان

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در بخش دیگری از سخنان خود عملیات اخیر این کشور علیه آنچه وی پناهگاه‌های گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان در خاک افغانستان خواند را تائید کرد و گفت: ما به حاکمیت افغانستان احترام می‌گذاریم و معتقد به دیپلماسی و تعامل با این کشور همسایه هستیم.

وی تاکید کرد: عملیات پاکستان براساس شواهد روشن و اطلاعات دقیق از حضور عناصر تروریستی صورت گرفت، گروهی که در بسیاری از حملات تروریستی علیه نیروهای امنیتی و غیرنظامیان در داخل پاکستان دست داشتند.

ممتاز زهرا اظهار کرد: مذاکرات با افغانستان در اولویت است و معتقد به همکاری برای غلبه بر تهدیدهای مشترک هستیم، هرچند پاکستان بر امنیت مردم خود تامل نخواهد کرد.

وی گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان را تهدید بالقوه برای صلح و امنیت منطقه‌ای دانست و گفت: امیدواریم کابل اجازه سوء استفاده تروریست‌ها از قلمرو افغانستان علیه همسایگان را ندهد.

براساس این گزارش، درپی حمله هوایی پاکستان به خاک افغانستان، کاردار پاکستان روز چهارشنبه به وزارت خارجه افغانستان احضار و مراتب‌ اعتراض قوی کابل به وی ابلاغ شد.

کابل مدعی جان باختن تعدادی زیادی از غیرنظامیان در نتیجه عملیات هوایی سه‌شنبه شب پاکستان به افغانستان است اما منابع امنیتی در اسلام‌آباد به رسانه‌های این کشور می‌گویند که این حملات علیه پناهگاه‌های گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان صورت گرفته و طی آن ده‌ها نفر از عناصر این گروه به هلاکت رسیده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"