رئیس استخبارات عراق به سوریه رفت

جمعه 7 دی 1403
03:39
رئیس استخبارات عراق به سوریه رفت یک مقام بلندپایه از هیات عراقی که با مسئولان جدید سوریه دیدار کرده از جزئیات نتایج این دیدار خبر داد.

العالم - عراق

این منبع به خبرگزاری عراق (واع) گفت: «گفتگوهایی که هیات عراقی به ریاست حمید الشطری رئیس دستگاه اطلاعات عراق انجام گرفته بود، جنبه امنیتی داشته و بر مسائل دو جانبه متمرکز بود.»

این منبع مطلع افزود: «هیات عراقی بر مسئله حمایت از مرزها و توجه مضاعف به آنها با اداره جدید سوریه گفتگو کرد. اضافه بر آن بر ضرورت همکاری دو جانبه جهت جلوگیری از بازگشت گروهک‌های تروریستی بویژه گروه تروریستی داعش، و همچنین حمایت از زندانها که بسیاری از عناصر تروریستی وابسته به داعش در آنها زندانی هستند، تاکید کرد.»

وی خاطرنشان کرد: «هیات عراقی نگرانی دولت عراق از اوضاع مراقد و مکانهای زیارتی را ابراز داشته و بر ضرورت حمایت از آنها و پاسداری از حقوق اقلیتهای دینی تاکید کرد.»

این منبع افزود: «عراق کشور موثری در منطقه است و باید با منطق دولت با آن بر سر مسائل جاری گفتگو کرد.»

در این دیدار هیات عراقی با تاکید ویژه به حمایت از مراقد و اماکن زیارتی بیان کرد: «اداره جدید سوریه توجه ویژه‌ای به نگرانی‌ها و خواسته های عراق دارد و با اهتمام خاصی به مسائلی که عراق مطرح می کند، می نگرد.»

از سوی دیگر باسم العوادی سخنگوی دولت عراق تاکید کرد: «یک هیات عراقی به ریاست حمید الشطری رئیس دستگاه اطلاعاتی عراق با مسئولان جدید سوریه در دمشق دیدار کرده و دو طرف درباره مسائل مختلف سوریه و عراق بویژه مسائل امنیتی و حمایت و پاسداری از مرزهای دو کشور به بحث و تبادل نظر پرداختند.»

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش صهیونیستی


معاریو: منطقه خاکستری بین ایران و آمریکا، کابوس نتانیاهو را به واقعیت تبدیل می‌کند +فیلم


قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور


پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد