حمله آمریکا و انگلیس به «حجه» یمن

شنبه 8 دی 1403
18:13
حمله آمریکا و انگلیس به «حجه» یمن رسانه‌های یمن از حمله جدید آمریکا و انگلیس به منطقه‌ای در استان «حجه» واقع در شمال غربی این کشور خبر دادند.

العالم ـ یمن

بنابر گزارش، پایگاه خبری «المسیرة»، هواپیماهای جنگی آمریکا و انگلیس در ۲ نوبت منطقه «بحیص» در استان حجه واقع در شمال غربی یمن را هدف حمله قرار دادند.

هنوز جزئیاتی از این حمله گزارش نشده است اما مناطق مختلف یمن به ویژه استان الحدیده در ماه‌های گذشته، بارها آماج حملات تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، آمریکا و انگلیس بامداد ۲۱ دی ماه سال گذشته در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند.

این حملات پس از آن انجام شد که ارتش یمن طی ماه‌های قبل از آن در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد