عراقچی : ارتش سوریه قبل از جنگیدن شکست خورد

سه شنبه 18 دی 1403
13:41
عراقچی : ارتش سوریه قبل از جنگیدن شکست خورد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که «در کنار میدان و دیپلماسی محور سومی به نام رسانه نیز وجود دارد» گفت: ضربه‌ای که به ارتش سوریه وارد شد قبل از اینکه نظامی باشد، رسانه‌ای و روانی بود و در واقع ارتش سوریه قبل از جنگیدن شکست خورد.

العالم - ایران

«سید عباس عراقچی » در چهارمین جشنواره تجلیل از مدیران و کارکنان تراز مکتب حاج قاسم که در سالن اجلاس سران برگزار شده، اظهار کرد: حاج قاسم سلیمانی مکتب مقاومت را به جریان و جبهه مقاومت تبدیل کرد و این جریان همچنان قوی و سربلند در منطقه حضور دارد و با رژیم صهیونیستی و مستکبران مبارزه می‌کند.

مکتب مقاومت را نمی‌توان با ضربات نظامی و بمباران از بین برد

وی با بیان این که مکتب مقاومت را نمی‌توان با ضربات نظامی و بمباران از بین برد، گفت: سلاح اصلی مکتب مقاومت، خون شهداست و این چیزی است که دشمنان ما آن را متوجه نمی‌شوند.

عراقچی اظهار کرد: این خون باعث گسترش جریان مقاومت می‌شود.

با خون شهید نصرالله، جنبش حزب‌الله لبنان قوی‌تر و بارورتر می‌شود

وزیر خارجه ادامه داد: جبهه مقاومت در طول حیات خود روند رو به رشدی طی کرده است و دشمنان تصور نکنند که با ضربات اخیر آنها، ضعفی در این جبهه ایحاد می‌شود ، بلکه این مکتب قوی‌تر و بزرگتر می‌شود.

وی با اشاره به شهادت تعدادی از رهبران مقاومت از جمله شهید سید حسن نصرالله در ماه‌های اخیر گفت: من تردید ندارم با خون شهید نصرالله، جنبش حزب‌الله لبنان قوی‌تر و بارورتر می‌شود.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «بخشی از مکتب مقاومت، دیپلماسی مقاومت است» گفت : میدان و مقاومت همدیگر را تکمیل می‌کنند و جدا از یکدیگر نیستند.

میدان با قدرت خود برای دیپلماسی راهگشایی می‌کند

عراقچی با بیان اینکه «میدان با قدرت خود برای دیپلماسی راهگشایی می‌کند»، اظهار کرد: تجلی عینی همکاری میدان و دیپلماسی را ما در ماه‌های اخیر در صحنه سیاسی کشور مشاهده کردیم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «من همیشه گفته‌ام در کنار میدان و دیپلماسی محور سومی به نام رسانه نیز وجود دارد» ادامه داد : دشمن سرمایه‌گذاری وسیعی روی ضلع سوم یعنی رسانه کرده است.

شکست ارتش سوریه باید برای ما یک زنگ هشدار باشد

عراقچی در تبیین این سرمایه‌گذاری و اثرات آن به تحولات اخیر سوریه اشاره کرد و گفت: ضربه‌ای که به ارتش سوریه وارد شد قبل از اینکه نظامی باشد، رسانه‌ای و روانی بود و در واقع ارتش سوریه قبل از جنگیدن شکست خورد و نتوانست ایستادگی کند و این باید برای ما یک زنگ هشدار باشد و اینکه از فضایی که دشمنان به دنبال ایجاد آن هستند، مراقبت کنیم و اجازه ندهیم که که آنها فضای یاس و ناامیدی را در کشور گسترش دهند.

وزیر خارجه با بیان اینکه «امروز بیشتر از هر زمان دیگری باید از روحیه‌ها مراقبت کنیم و اجازه ندهیم که دشمنان با فضای رسانه‌ای یاس و تزلزل در روحیه‌ها ایجاد کنند»، ادامه داد: حفظ روحیه مردم و اقشار مختلف در شرایط بسیار خطیر کنونی بیش از هر زمان دیگری ضروری است.

باید به دشمنان نشان دهیم که ما همچنان قوی، پر امید و با انگیزه در صحنه هستیم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این که «اکنون بسیج در حوزه‌های مختلف اجتماعی، نظامی، فرهنگی، اقتصادی و ... کشور حضور دارد و باید حضور خود را نشان دهد»، گفت: باید به دشمنان نشان دهیم که ما همچنان قوی، پر امید و با انگیزه در صحنه هستیم و اجازه نمی‌دهیم که ضربات و تلاش آنها خللی در اراده ما ایجاد کند.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی


هشدار بسته‌شدن باب‌المندب و سوئز همزمان با تعطیلی سرزمین‌های اشغالی


سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد