واکنش دولت مصر به طرح جنجالی ترامپ درباره کوچ اجباری فلسطینیان

دوشنبه 8 بهمن 1403
02:18
واکنش دولت مصر به طرح جنجالی ترامپ درباره کوچ اجباری فلسطینیان وزارت خارجه مصر اعلام کرد که قاهره مخالف تخلیه فلسطین از صاحبان آن از طریق کوچ اجباری یا تشویق به انتقال به مکانی دیگر است.

العالم-مصر

وزارت خارجه مصر اعلام کرد که قاهره به اصول و مشخصات حل و فصل سیاسی مسئله فلسطین پایبند است.

وزارت خارجه مصر عنوان داشت: قاهره مخالف هرگونه لطمه به حقوق مردم فلسطین از طریق شهرک سازی یا الحاق اراضی است.

این وزارتخانه تصریح کرد: قاهره مخالف تخلیه فلسطین از صاحبان آن از طریق کوچ اجباری یا تشویق به انتقال یا ریشه کن کردن فلسطینی‌ها از خاکشان است.

وزارت خارجه مصر تاکید کرد: از جامعه بین الملل می‌خواهیم تا برای آغاز اجرای عملی راهکار دو دولتی و تشکیل کشور فلسطین در تمامی خاک آن عمل کند.

دونالد ترامپ شنبه گفت با «عبدالله دوم» پادشاه اردن درباره انتقال فلسطینی‌ها از نوار غزه به کشورهای همسایه صحبت کرده است و با رئیس جمهور مصر نیز در این مورد صحبت خواهد کرد.

ترامپ گفت: امروز با ملک عبدالله در مورد انتقال مردم از غزه به کشورهای همسایه صحبت کردم. این شامل ساخت مسکن در مکان‌های مختلف می‌شود تا آنها بتوانند در آرامش زندگی کنند و این می‌تواند موقت یا طولانی مدت باشد. من همچنین با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر صحبت خواهم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازدید سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه از نمایشگاه شهدای ناو دنا و دیدار با دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش


بازارهای مالی آسیا و آمریکا صعودی شدند


کاهش قیمت نفت در پی ابهام درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا


دستمان روی ماشه است/ آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های دفاعی با قطر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


ثبت‌نام اربعین آغاز شد


عقب‌نشینی بوئینگ از آسمان چین


گزارش العالم از موج گسترده بازداشت در عراق به اتهام فساد + فیلم


اگر آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد به تعهداتمان عمل می‌کنیم


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم