هاآرتص: برای یاوه‌گویی‌های "ترامپ" وقت نداریم و هیچ کوچ اجباری از غزه صورت نخواهد گرفت

پنج‌شنبه 18 بهمن 1403
13:24
هاآرتص: برای یاوه‌گویی‌های یک نویسنده صهیونیست در واکنش به یاوه‌گویی‌های ترامپ درباره غزه گفت: هیچ کوچ اجباری از غزه وجود نخواهد داشت و آمریکایی‌ها در آنجا "ریویرا" نخواهند ساخت. هیچ برنامه‌ای وجود ندارد، هیچ آماده‌سازی‌ای در کار نیست و هیچ‌کسی نمی‌تواند دو میلیون فلسطینی را در سرزمین خود بپذیرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

اوری مسعاف، نویسنده اسرائیلی در روزنامه هاآرتص، نوشت: ما در روزهای جنگ جهانی دوم نیستیم، ترامپ هذیان می‌گوید و این شیوه اوست. او در گذشته پیشنهاد ساخت هتل‌هایی در کره شمالی به جای موشک‌های هسته‌ای را داده بود.

این نویسنده افزود که از زمان انتخابش، درباره حمله به پاناما، تصرف گرینلند و الحاق کانادا صحبت کرده است. ما به اندازه کافی بزرگ هستیم که به یاد داشته باشیم او یک بار در جلسه‌ای با نتانیاهو درباره الحاق کرانه باختری به "اسرائیل" نیز صحبت کرده بود.

وی ادامه داد: "اینکه بخواهیم اظهارات ترامپ را جدی بگیریم، توهین به شعور ماست. او دچار اختلال عقلی است. درست است که نتانیاهو نیز اختلال روانی دارد و بی‌وجدان است، اما او احمق نیست. حتی او هم وقتی ترامپ درباره تخلیه غزه هذیان می‌گفت، خشکش زد و به طور غیرمعمولی ترامپ را ستایش می‌کرد."

این نویسنده اسرائیلی گفت: "تاسف‌آور است که بخش‌های بزرگی از رسانه‌های اسرائیلی با این نمایش مضحک همکاری می‌کنند و درباره کوچ اجباری بحث‌هایی در سطح یک درس اجتماعی در کلاس هفتم مطرح می‌کنند. این نشان‌دهنده سطحی بودن و تنبلی فکری است. ما شاهد بمباران رسانه‌ای مداوم با صحبت‌های توخالی درباره مسائلی که هرگز اتفاق نخواهند افتاد. فردا، ترامپ حتی یادش نخواهد آمد که درباره چه چیزی صحبت کرده است"

0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است


مقام امنیتی سابق اسرائیل: وضعیت ما در مرز لبنان بدتر شده؛ نبرد با ایران موفق نبوده است


ایران در حوزه نظامی توان غافلگیری‌ زیادی دارد/ روابط تهران با سایر کشورها علیه هند نیست


رایزنی عراقچی با همتای جمهوری آذربایجان درباره تحولات منطقه


قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است


بنت: طوفان الاقصی به یک زلزله سیاسی در "اسرائیل" منجر خواهد شد