موضع سخنگوی حماس درباره آزادی اسرای اسراییلی

جمعه 26 بهمن 1403
14:26
مسئول رسانه ای جنبش حماس گفت که این جنبش اسامی اسرایی را که قرار است آزاد شوند، اعلام می کند و منتظر می ماند تا ابوعبیده سخنگوی نظامی حماس نام آنها را اعلام کند و در مقابل با آزادی تعدادی از اسرای فلسطینی موافقت خواهد شد.

العالم فلسطین

به گزارش العالم، ولید الکیلانی افزود که پیشرفتی در بحران اخیر در توافق آتش بس حاصل شده است به ویژه پس از آن که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای توقف این روند کوشید تا اجرای مرحله دوم توافق را به تعویق اندازد.

الکیلانی تاکید کرد: مواردی وجود دارد که با طرف اسرائیلی درباره آن توافق شده و اسامی اشخاصی که آزاد خواهند شد اعلام می شود. لذا میانجیگران می بایست به رژیم صهیونیستی در این زمینه فشار آورند، به ویژه که برگ های برنده هنوز در دست مقاومت است.

0% ...

آخرین اخبار

حاجی میرزایی: یکی از اولویت‌های مهم دولت، تقویت بنیه دفاعی است


حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


فضل‌الله در دیدار با عراقچی: دیپلماسی مقتدرانه ایران موجب مباهات دوستان ایران است


پیشنهاد عراق به ایران و عربستان برای تشکیل شورای هماهنگی امنیتی یکپارچه


هشدار سرلشکر رضایی نسبت به همراهی هر کشوری در جنگ اقتصادی با ایران


آمادگی کامل راهداری برای مقابله با هرگونه حمله به زیرساخت‌های جاده‌ای / مسیرهای جایگزین از پیش تعیین شد


شهرک‌نشینان صهیونیست کرانه باختری را به آتش می‌کشند و نتانیاهو اوضاع را به طرف انفجار سوق می‌دهد


شهادت یک فلسطینی در نزدیکی رام‌الله بدست نظامیان رژیم صهیونیستی


کسب چهار مدال و رتبه چهارم جهان در کشتی آزاد


فناوری هوشمند نابینای مصری برای دیدن جهان!