اردوغان: طرح ترامپ تهدیدی بزرگ برای صلح جهانی است

جمعه 26 بهمن 1403
20:35
اردوغان: طرح ترامپ تهدیدی بزرگ برای صلح جهانی است رئیس جمهوری ترکیه گفت: طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای آواره کردن فلسطینی‌ها از غزه، تهدیدی بزرگ برای صلح جهانی است.

العالم - ترکیه

رجب طیب اردوغان در گفت‌و‌گو با شبکه تلویزیونی «ناراسی» اندونزی درباره طرح ترامپ برای کنترل بر باریکه غزه و بیرون راندن بیش از ۲ میلیون فلسطینی از این منطقه اظهار داشت: عقد این قرارداد با قاتلی مانند «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل و تهدید‌های او، به منزله تهدیدی بزرگ برای صلح جهانی است.

رئیس جمهوری ترکیه افزود: در شرایط کنونی، هیچ کسی نمی‌تواند غزه را از فلسطینی‌ها و اهالی این منطقه بگیرد و اقدام به چنین کاری، قبل از هر چیزی تهدید کاملا متفاوتی علیه صلح بین‌المللی است.

اردوغان ادامه داد که اظهارات ترامپ را که «در سطح چالشی برای بسیاری از کشور‌های جهان است»، مناسب نمی‌داند.

رئیس جمهوری ترکیه تصریح کرد: امیدوارم که این گونه اشتباهات در سریع‌ترین زمان ممکن تصحیح شوند و قدرت جهانی بزرگی مانند آمریکا به سرعت، از این اشتباهات عدول کند تا صلح جهانی تحقق پیدا کند.

رئیس جمهوری آمریکا در توطئه ای آشکار علیه آرمان فلسطینی با همدستی نخست وزیر رژیم صهیونیستی تخلیه کامل باریکه غزه و کوچاندن اهالی آن به کشور‌های عربی همسایه از جمله مصر و اردن و سلطه آمریکا بر باریکه غزه شد.

ترامپ فقدان شرایط زندگی در باریکه غزه به علت ویرانی‌های گسترده ناشی از حملات ارتش رژیم صهیونیستی را بهانه کرد و به سران کشور‌های عربی همسایه اراضی اشغالی از جمله مصر و اردن دستور داد که از مردم غزه استقبال کرده و به آنها اسکان دهند.

در پی اظهارات ترامپ، بسیاری از کشور‌های جهان به ویژه کشور‌های اسلامی از جمله، مصر، اردن، عربستان، قطر، امارات، کویت، عمان و بحرین در بیانیه‌ هایی مخالفت خود را با این طرح اعلام کردند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیرامور خارجه ایران و با همتای قطری


رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر کشور پاکستان: حضور آمریکا در منطقه زمینه‌ساز ناامنی است


ولایتی: تهدیدات ترامپ افتادن وی در تله راهبردی با طناب "اسرائیل" است


پزشکیان: وحدت امت اسلامی، باعث شکست مداخلات ماجراجویانه فرامنطقه‌ای است


هشدار اتحادیه اروپا نسبت به حمله نظامی آمریکا به تاسیسات انرژی ایران


سناتور سندرز: دیگر نباید بودجه‌ای برای جنگ‌های بی‌پایان آمریکا هزینه شود


غریب‌آبادی: ایران تعرض به میراث فرهنگی خود را در چارچوب مسئولیت بین‌المللی پیگیری می‌کند


فرمانده کل سپاه: شهید نصیرزاده نقشی کلیدی در توسعه صنایع دفاعی داشت


دروغ بزرگ بعدی برای جنگ‌افروزی: حفظ ثبات بازار انرژی


سردار شکارچی: به هر حمله دشمن پاسخ قاطع می‌دهیم